Венета нанасе съкрушителен удар на Николета! Алисия ще е първият й гост (видео)

  • 21 септември 2017 10:20

  • 27469
  • 2
Венета нанасе съкрушителен удар на Николета! Алисия ще е първият й гост  (видео)
©

АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия ще е първият гост на Венелта Райкова в „Папараци”. Рекламното промо ясно показва, че двете са заровили томахавката, пише Hotnews.bg.

Припомняме, че преди години АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия дори заплаши със съд водещата на тогавашното предаване „Горещо”, която бе осветлила любовния живот на Валери Божинов. По онова време фолкаджийката се бе забъркала с четириъгълник с футболиста, а Райкова направи серия предавания, посветени на темата.

С днешна дата Венета е решила да даде трибуна на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, която със сигурност ще коментира отношенията си с Николета, която я замести в леглото на Божинов. Някои от зрителите дори поискаха футболиста да седне срещу новата водеща на таблоида по Би Ти Ви.

В първото си предаване Венета нямаше гост, а самата тя даде интервю, в което говори за паник атаките, които получила през 2016 година. Затова гостуването на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия е знаково и със сигурност ще запали нова война по оста Райкова-Николета.

Последвайте канала на

Novini.bg
27469 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
100

2017.10.04 | 13:57

2
едни и същи парцалеси се въртят във всички циркаджийски предавания...
Blue

2017.09.22 | 10:54

1
Krasavici

Добави коментар

Водещи новини