Румен Радев покани Тръмп у нас

  • 21 септември 2017 09:18

  • 5872
  • 12
Румен Радев покани Тръмп у нас
©

Трансформацията на европейската политика към мигрантите и фокусирането на подкрепата на ЕС за решаване на икономическите и социални проблеми, преди всичко в държавите на произход на миграционните потоци, е била водеща тема по време на среща на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на с председателя на Общото събрание на ООН Мирослав Лайчак.

Държавният глава подчерта пред български журналисти след края на разговора, че ако продължаваме с политиката на отворени врати, това не само ще увеличава средствата от бюджетите на държавите-членки за осигуряване на програми за интеграция и гарантиране на собствената им сигурност, но и проблемът няма да бъде решен на мястото, на което е възникнал. „Колкото и средства да изхарчим, никога няма да си гарантираме стопроцентова сигурност в Европа“, подчерта Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Държавният глава потвърди, че е отправил покана както към президента на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, така и към вицепрезидента Майк Пенс да посетят България.

„Очаквам в техния натоварен график да се намери време за такова посещение“, посочи президентът и добави, че стратегическото партньорство на страната ни със САЩ е било потвърдено по време на приема, даван от президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския за ръководителите на делегации на 72-ата сесия на Общото събрание на ООН. Провеждането на правосъдната реформа в България и стремежа на страната ни за присъединяване към Шенгенското пространство, са били сред акцентите по време на разговор на държавния глава с министър-председателя на Холандия Марк Рюте. Холандският министър-председател е поискал да се запознае с опита на България за недопускане на опити за външна намеса в изборния процес и вътрешните работи на страната.

„По време на служебното правителство бяха предприети редица успешни мерки в тази насока“, припомни Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и подчерта, че България очаква в скоро време посещение на холандския външен министър, който да се запознае на място с българския опит.

В отговор на въпрос за международната подкрепа за учредения по инициатива на президента на Френската република Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на Глобален пакт по околната среда, Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на подчерта, че тази инициатива се подема от всички държави. „Тя ще се развива, ние просто няма накъде да отсъпваме повече. Виждате, че и САЩ след няколкото серии урагани приемат, че не може с лека ръка да се отдръпнеш и да не си ангажиран към климатичните промени“, посочи президентът.

Държавният глава е направил заедно с председателя на Световната банка Джим Йон Ким преглед на 25-годишното сътрудничество на страната ни с финансовата институция и какви са перспективите за неговото развитие. По думите на президента, България очаква не отпускане на заеми и финансова помощ, а експертиза и анализ за това, какъв път да избере страната ни, така че да постигне много по-интензивно икономическо и социално развитие. В рамките на работното си посещение в САЩ, президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на участва в Глобалния бизнес форум на Майкъл Блумбърг, с когото размени мнения по политически и финансови въпроси. По-късно българският държавен глава взе участие и в международна конференция „Предотвратяване на използването на интернет за терористични цели“, организирана от президента на Франция Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на и министър-председателя на Обединеното кралство Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в.

Последвайте канала на

Нора Виткова
5872 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
оня с коня

2017.09.22 | 01:07

11
Браво на Радев, това е президент на място. Мъж до мъже.

2017.09.22 | 01:07

12
червена мърша която се опитва да се скрие до Тръмп

2017.09.21 | 21:19

10
ИМПИЧМЪНТ ЗА ЧЕРВЕНОТО ПРАСЕ РАДЕВ
yyyy

2017.09.21 | 12:58

5
da go nabutam na maika ti cherveniqt si kur

2017.09.21 | 21:18

9
и Тръмп да дойде България е държавата на българите, и има нужда от американски посланник който е българин, БЪЛГАРИЯ ОБИЧА ТРЪМП И НЕНАВИЖДА РАДЕВ

2017.09.21 | 21:18

8
Що бе, Румене!

2017.09.21 | 21:18

7
Господи помилуй, за какво ни е това изчадие тук?!?!?!

2017.09.21 | 21:18

6
ХУБАВО ГО Е ПОКАНИЛ, ТЪКМО ЩЕ ИЗБЕРЕМ ТРЪМП А РАДЕВ ЩЕ ГО ИЗГОНИМ

2017.09.21 | 12:58

4
BRAVO NA RADEV

2017.09.21 | 12:58

3
ЮДЕОКОМУНИСТИЧЕСКОТО СЛУГИНЧЕ РАДЕВ ПОКАНИЛ ВЕЛИКИЯ ТРЪМП КОЙТО НИЗВЕРГНА ЕВРЕЙСКОТО ЛОБИ

2017.09.21 | 12:58

2
Когато си мърша и аморален когото и да поканиш не ставаш почтен. Евреите си въобразиха че чрез Радев ще командват България, но не става и никога няма да стане.
ПАЧА СЛАНИНЕСТА

2017.09.21 | 12:21

1
А Решетников разрешава ли ? Да не ни привикат при Бащицата на килимчето да даваме обяснение !

Добави коментар

Водещи новини