Министър Ангелкова: Няма конфронтация между мен и Валери Симеонов

  • 21 септември 2017 08:03

  • 3327
  • 5
Министър Ангелкова: Няма конфронтация между мен и Валери Симеонов
©

Търгът за отдаване на концесия на плаж "Делфин" е стартирал през март месец. Това е направено от служебния министър Стела Балтова. Няма никакви сигнали и жалби срещу процедурата. Договорът е подписан май месец и са спазени всички правила. Сигналите започват едва от месец юни.

Това каза пред камерите на БТВ министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard. Тя коментира темата за протестиращите нудисти, които са недоволни от концесионера на плаж "Делфин". "В българското законодателство няма класификация кой плаж трябва да е нудитски и кой не. Проведохме срещи с протестиращите хора и очакваме техните предложения. Разпоредила съм и проверка. Когато има системни нарушения, ние прекратяваме договорите за концесия. Това лято сме извършили над 380 проверки. Предстоят да бъдат прекратени няколко договора заради нарушения и неплащания. Два договора ще бъдат прекратени по взаимно съгласия", разкри министърът.

"Нямаме никаква конфронтация с Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Може да имаме различни мнения по някои теми, но това е нормално за една коалиция. Водим разговори и диалог. Очевидно са необходими промени в българското законодателство относно шума по морето. Не мисля, че се разминаваме драстично с вицепремиера. Тръгнали сме по правилен път. Това го признават и всички чуждестранни туроператори. Приходите от туризъм за периода май - юли са над 3,785 млрд. лева. Очакваме резултатите за месец август, но ще има ръст между 7 и 10%", обяви Ангелкова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3327 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.09.21 | 16:36

5
Какво седесарско изчадие, как можа да се роди такова женище и да срами българското племе с красиви жени.

2017.09.21 | 16:35

4
Управлението на гробарите ни доведе до морален упадък и безработица. Кланяме се на материализма. На всичко сме готови за някой лев. Насилие при децата наркомания, педерастия, убийства, кражби, проституция в невиждани размери.

2017.09.21 | 16:35

3
България не желае да продължава да живее повече така герб поставиха мутрите на пиедестал – народа живее в постоянен страх, мизерия и всекидневна борба за оцеляване. Млади и стари бягат, баби и дядовци са жертва на насилие, момчета и момичета се отказват да имат деца, за
унищожителите на България!

2017.09.21 | 16:35

2
какво хубаво чакате от тази конска глава!

2017.09.21 | 10:00

1
Тиквоча ги избира все зверове като Ангелкова. Даже вълкодавът Екатерина Михайлова-СДС е с един милимундер по-красива.

Добави коментар

Водещи новини