Мелания Тръмп произнесе силна реч в защита на децата по света (видео)

  • 20 септември 2017 21:52

  • 4235
  • 1
Мелания Тръмп произнесе силна реч в защита на децата по света (видео)
© Gettyimages

Първата дама на САЩ Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил произнесе реч по време на обяд в мисията на САЩ при ООН. В нея тя призова световните лидери да се мобилизират в името на по-добрия живот на децата по цялата планета.

"Децата често понасят първия и най-тежък удар за всяка държава, когато става дума за наркозависимости, тормоз, бедност, болести, трафик на хора, неграмотност и глад", заяви първата дама.

Според нея, ако всички управляващи обединят усилията си, ще се гарантира безоблачното бъдеще на най-малките и невинните. "Нашето поколение носи отговорност за това, което децата ни научават ежедневно - онлайн или при лични контакти. Трябва да се фокусираме върху посланията, които достигат до тях чрез социалните мрежи", каза още Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4235 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХАХАХАХАХАААААААА

2017.09.22 | 11:00

1
ХАХАХАХАХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА КАКВО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ВИЕ БЕ МЪРШИИИИИИИИИИИИИИ, ТА ВИЕ НЯМАТЕ ПАРИ И ХАХАХАХАХАААААААААААА ТА ВИЕ ЗА ВАС СИ НЯМАТЕ ПАРИ С ТАЯ ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВАААААА , ОТ НАС КРАДЕТЕ ТА ЩЕЛИ ДА ПОМАГ

Добави коментар

Водещи новини