Майка проследи крадеца на колелото на 9-годишния й син до кв. "Столипиново"

  • 20 септември 2017 21:31

  • 15017
  • 6
Майка проследи крадеца на колелото на 9-годишния й син до кв. "Столипиново"
© Булфото (архив)

9-годишно дете от Пловдив се раздели не с едно, а с две колела само в рамките на два месеца. Първото било отмъкнато от избата в жилището на семейството, а второто - под носа на майката в центъра на Пловдив.

При първия случай семейството подало жалба, но колелото така и не било върнато и хората били принудени да купят ново. Близо два месеца по-късно майката била заедно със сина и дъщеря си в подлеза до Семинарията и пазарувала в магазин за дрехи. Оставили колелото пред магазина, тъй като не допускали, че някой може да го отмъкне посред бял ден в центъра на града.

„Магазинчето е малко и колелото беше оставено на не повече от метър от нас. Няма как да го вържем, затова го бяхме подпрели на стената”, разказва жената пред TrafficNews. Минути, след като влезли в магазина обаче непознат мъж се качил на колелото и го подкарал. Очевидци на кражбата се оказали двама клошари, които казали на жената, че крадецът потеглил към „Столипиново“. Жената веднага хванала такси и заедно с двете си деца тръгнали по следите на крадеца. Таксиметровият шофьор я оставил в „Столипиново“, където тя видяла в гръб крадеца. Веднага позвънила на телефон 112. „Казах им, че съм сама жена с две деца и туко-що съм видяла крадеца с нашето колело. От там обещаха, че ще изпратят патрул, но това така и не стана или поне аз не го видях”, коментира майката.

Семейството прекарало три часа в махалата, като междувременно намерили местен жител, който им казал, че познава крадеца и ще им помогне да го намерят. Според него той бил наркоман. След като се отчаяла в търсенето, жената оставила номера си на въпросния мъж, който и обещал, че ако намери крадеца, ще й звънне. Тя чакала няколко дни, но това така и не станало, и решила да подаде жалба в полицията. В районното срещнала мъж, който и казал, че е виждал колелото и то се продава за 15 лева в квартала. Въпреки, това от колелото до ден днешен няма и следа. 


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
15017 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2017.09.27 | 10:35

5
Всички цигани на сапун.
Румен

2017.09.27 | 10:35

6
Хитлер опита, ама не се харчел. Много лошо миришел.
Българин

2017.09.27 | 10:35

4
Ааааа те полицаите не могат да помогнат точно сега защото са заети да стачкуват за повече пари...
Гост

2017.09.27 | 10:35

3
Смела жена,но за пореден път се убеждаваме че неможем да разчитаме на държавата ни наречена Абсурдан-Мангасарян

2017.09.25 | 13:14

2
Aligofrenka da se radva, che nesa ia nakulzali na purcheta tama i puknali guza..
insolence

2017.09.24 | 16:45

1
Nadqwam se na teb da ti se slu4i...Aman ot prostaci...zagrozihte Bylgariq...kato si otworite ustata, zamiriswa na pomiq,

Добави коментар

Водещи новини