Валери Симеонов: Слънчев бряг АД се е превърнало в гнездо на корупция

  • 20 септември 2017 17:41

  • 6313
  • 5
Валери Симеонов: Слънчев бряг АД се е превърнало в гнездо на корупция
© bTV

Слъчнчев бряг АД се е превърнало в гнездо на корупция. На мястото има и звуков терор, който продължава по 3 месеца.

Това коментира вицепремиерът Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 в студиото на „Лице в лице“ по bTV.

По думите му подобни проблеми съсипват българския туризъм, но той има възможността на излезе от дъното и да стане по-печеливш. Липсата на държавно отношение към туризма обаче пречи.

По повод уволнението на шефката на ДНСК Милка Гечева вицепремиерът коментира, че това трябва да се приеме като „информация в аванс“.

„Имах информация от вторник, че ще бъде уволнена. Още в началото на юли месец поставих въпроса за нейното освобождаване“, посочи Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Изнесената в социалните мрежи информация обаче все още е непотвърдена, допълни визепремиерът.

„Поискахме станоище по отношение на тези популярни обекти на Слънев бряг- юг и подадохме сигнал за тези заведения, които са повече от декар площ и са преместваеми“, коментира Симеонов.

Той изрази мнение, че подобно отношение е изопачаване и изкривяване на законовите текстове.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
6313 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Любомир

2017.09.23 | 16:43

5
Как е възможно върху 5 километровата крайбрежна в Сл.Бряг да има над 300 павилиона и човек разхождайки се да не може да види и част от морето ,а вместо това да гледа фълшиви адидаси и мургавите им продавачи.Но Симеонов пропусна да каже че всички тези сергий които са от страната на морето не плащат наем на Сл.Бряг АД,а на новия концесионер Маджо,който взе концесията в началото на лятото.Наема на една сегрия е 20000 лв на сезон или близо Маджо прибира само 6 милиона от наемитенаеми.Катонаеслзаведенията пи пла
Любомир

2017.09.23 | 16:43

4
а като сложим заведенията на пясъка ,които са около 50 със среден наем от по 100 000 лв ( да толкова са нулите) се генерират още едни 5 милиона в касата на фирмата на Маджо.А за парите които се събират от шезлонгите просто не ми се говори .Само ще ви кажа че за един сезон събират от наеми на чадъри и шезлонги по плажа около 9 милона лева.Така общата сума която плажът на Сл.Бряг генерира като оборот е в порядъка на 20 милиона лева на сезон,а г-жа Ангелкова подписа концесията на г-н Маджо срещу наем от 2 милиона лева на сезон.Сами си правете изводите.Дано Симеонов се замисли над тази аритметика !
ЪХ

2017.09.23 | 16:42

3
,, vega \\\' е прав . вкараите патент за заведения и магазини и данъчните няма да бродят на глутници из курортите и далавери да им спира тока
Доктор

2017.09.23 | 16:41

2
Симеонов Премиер! Само той ще се справи с анархията и мафията в държавата!
Karo

2017.09.21 | 10:20

1
Любомире посмали малко цифрите леко ми се струват завишени, но за другото предполагам, че си прав.

Добави коментар

Водещи новини