Мъж, малтретирал малолетно момче и оставил без надзор децата си, получи условна присъда

  • 20 септември 2017 15:30

  • 1185
  • 2
Мъж, малтретирал малолетно момче и оставил без надзор децата си, получи условна присъда
© Pixabay

Мъж, малтретирал малолетно момче и оставил без надзор децата си, получи усповна присъда.

Георги Коцев, който е обвиняем за причиняване на лека телесна повреда на малолетния Цветелин В. и за оставяне без надзор и достатъчна грижа на двете си малолетни дъщери, се е признал за виновен.

Мъжът е и е сключил споразумение с Районна прокуратура – Враца, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-София.

Подсъдимият нанасял системен побой на момчето, както с ръце, така и с използване на колан и тояга. Нараняванията от ударите довели до временно разстройство на здравето на детето и последваща ампутация на фаланги на пръстите на двата долни крайника.

В продължение на месеци бащата не се грижил и за двете си дъщери, с което създал опасност за тяхното физическо, душевно и морално развитие.

На Коцев е наложено едно общо наказание – „лишаване от свобода“ за една година и шест месеца с тригодишен изпитателен срок, както и обществено порицание чрез местния печат.

Определението на съда има характер на влязла в сила присъда и не подлежи на обжалване.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1185 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.09.21 | 11:57

2
Tova maltretirano dete do jivot 6te ima psihi4eski problemi a tozi izrod " bashta " se e izmaknal kato nevinen blagodarenie na korumpiralata ni sadebna sistems... Sram i pozor...!!!!

2017.09.21 | 11:52

1
Sram me e da 4eta tazi statia , ako tova se slu4i v zapadna darjava tozi ba6ta 6te leji do jiviot v zatvora a tuk lesno go opravdaha dolniat sadist....

Добави коментар

Водещи новини