Младен Маринов за последните зрелищни акции и разбитите банди

  • 20 септември 2017 08:08

  • 4848
  • 0
Младен Маринов за последните зрелищни акции и разбитите банди
©

Главният секретар на МВР Малден Маринов коментира случая с предибития учител в Садово. Едно от лицата е 19-годишен, а лицето, което реално е извършило удара е 17 годишен, и двамата са от ромски произход. Става въпрос за хулиганство.

Той коментира и арестите и последните зрелищни акции и разбитите банди. Винаги остават хора, които започват отново да се занимават с престъпна дейност, заяви Младенов коментирайки групата, убила един от членовете си - таксиметров шофьор. Той е бил в качеството си на подсъдим. Той направи равносметката след похищението на Адриан Златков - нашата работа беше да направим всичко възможно да запазим живота на отвлечения, заяви главният секретар на МВР. Това, което се пише в медиите не съвпада с фактическата обстановка, заяви той. Приложихме всички способи, заяви Маринов. Това, което помага за разкриването на подобни престъпления, е алчността на самите извършители, каза Младен Маринов.

Той коментира и случая на шофьорска агресия, при която беше размахан пистолет. По думите му военният полицай има друга версия, а именно, че е бил нападнат в колата си.

Последвайте канала на

Нора Виткова
4848 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини