Оставиха в ареста двамата задържани за убийството таксиметров шофьор в София (снимки)

  • 19 септември 2017 18:33

  • 7784
  • 2
Оставиха в ареста двамата задържани за убийството таксиметров шофьор в София (снимки)
© Булфото

Състав на Софийски градски съд днес гледа мерките за неотклонение на двама души, задържани за убийството на таксиметров шофьор. Обвиняемите Стефан Георгиев и Атанас Спасов бяха оставени в ареста.

Борис Петров бе намерен мъртъв на 11 февруари в столичния квартал „Надежда“.

Единият от задържаните е сочен за шеф на наркобанда. До физическото отстраняване на Петров се стигнало, след като тарторът на групата заподозрял жертвата, че ще ги издаде на МВР.

По-рано днес по време на брифинг разследващите се похвалиха с разкрито убийство на таксиметров шофьор от 11 февруари 2017 година в столичния квартал "Надежда". В резултат на екипна работа и упорито разследване е задържана организирана престъпна група, казаха от МВР. В хода на разследването са идентифицирани членовете на организираната група, занимавали се с широк спектър от престъпна дейност.

При специализирана операция през изминалия уикенд бяха задържани петима мъже, извършени са претърсвания на ползвани от тях адреси и автомобили. След събраните доказателства, както и показания на свидетели, е било установено, че двама от тях са извършител и подбудител на убийството на таксиметровия шофьор в квартал „Надежда“ от февруари тази година.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7784 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
a

2017.09.20 | 21:49

2
12 deca li bqha kolko@
a

2017.09.20 | 21:48

1
tozi pak zombiran deto sgazi mladite hora na spirka pred mola kolko godini mu dadoha nqkoi pomni li osvenm roditelite

Добави коментар

Водещи новини