Цветан Цветанов: Това председателство дава сериозен шанс за България (видео)

  • 19 септември 2017 10:52

  • 2071
  • 4
Цветан Цветанов: Това председателство дава сериозен шанс за България (видео)
©

Това председателство дава сериозен шанс за България.

Освен ангажимените, които ще се поемат от българското правилество, шест са мероприятията, които ще се проведат по линия на българския парламент. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Водещото мероприятие за вътрешната комисия ще бъде март месец.

В Брюксел ще има обсъждане на вариантите за взимане на решение за начина, по който да се осъществява политически борд и националните парламентите да имат своите представители, за да има гаранция, че това което се извършва от Европол ще е в защита на гражданите.

Дава се голяма значение, както на всички информационни системи, но и разследванията. България има представители в Хага и страната ни има много досиета, по които работи и се справя много добре“, коментира Цветанов.

По думите му трябва да се търси допълнителната подкрепа за всички приоритети по темата вътрешна сигурност и правосъдие. „Увеличеното присъствие на Фронтекс в България е възможност да си защитаваме позицията. Ние сме може би най-надеждната граница на ЕС. Парламентът ще направи всичко възможно от гледна точка на законодателството, което трябва да се приема. Ще внесем или тази, или другата седмица на първо четене Закона за мерките срещу прането на пари“, добави Цветанов.

България има сериозен напредък по охраната на границата, каза той.

Парламентът ще направи всичко възможно със законодателството, което трябва да се направи на първо четене да мине закона за прането на пари, за да можем да изпълним всички критерии да сме един надежден партньор, каза Цветанов.

Трябва да имаме предвид, че на финалата права са изборите в Германия. В едни разговори, които могат да бъдат направени след изборите в Германия нещата ще изглеждат по друг начин. Но България и в момента изпълнява ангажиментите. Много от разкритите престъпления са станали именно благодарение на информационния обмен между България и Германия, заяви Цветанов.

Ще имате подкрепата на всички парламентарано представени партии, заяви Цветанов към участниците във форума.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2071 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.09.22 | 17:59

4
шанс за българия ? или шанс за политическата рода да узакони награбеното пред EU ?

2017.09.22 | 17:58

3
Дава дава.. Шанс да крадат докато се заласнат.
Иванов

2017.09.19 | 14:40

2
Щом физкултурника така казва

2017.09.19 | 13:41

1
Председателство друг път. Ще се водим председатели, а Меркел и Макрон ще командват както до сега. Европа се отвращава от СДС.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини