Plus size модел: Моите недостатъци са моята сила, обичайте тялото си (снимки)

  • 19 септември 2017 09:17

  • 22797
  • 2
Plus size модел: Моите недостатъци са моята сила,  обичайте тялото си (снимки)
©

21-годишна притежателка на пищни форми Диана Сирокай иска да научи всички момичета да приемат своите тела такива, каквито са.

В своя акаунт в Instagram девойката публикува снимка, на която позира в бял бански точно както и Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити го направи преди това. Това не е просто копиране, ами фотография за сравнение на пищен модел със светска лъвица. Своята снимка Диана Сирокай съпровожда с надпис "Ние сме две жени с различни тела".

Публикацията бе оценена от хиляди потребители в социалната мрежа. И въпреки, че обикновено моделите с наднормено тегло са подложени на критика, то в този случай по адрес на Диана потребителите изразиха своето възхищение.

"Аз се влюбих!", "Ти си разкошна", "Никога не се сравнявай с Ким. Ти си великолепна!", — гласят коментарите под поста на моделката. Не сдържаха своите емоции и феновете на Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити. Един от тях написа: "Аз съм поклонник на Ким, но трябва да призная, че вие изглеждате просто фантастично!"

"Хареса ми тази снимка на Ким, и аз исках да покажа, че се отнасям положително към своето тяло. Искам то да бъде колкото се може по-естествено. Моите недостатъци са моята сила и ми се иска всяка жена да обича тялото си", споделя Диана Сирокай.



 

Последвайте канала на

Novini.bg
22797 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Jiri

2017.11.21 | 00:56

2
Всички тези модели са на почит, защото в САЩ, а и не само там голям процент от населението е с наднормено тегло и затлъстяване и няма как такива модели да не бъдат лансирани.Иначе никой няма да си купи кюлотите на баба, ха-ха!
Фен

2017.11.21 | 00:56

1
Отврат!!

Добави коментар

Водещи новини