Родителите на Сузанита: Цяла България оплю детето ни (видео)

  • 19 септември 2017 08:51

  • 84808
  • 44
Родителите на Сузанита: Цяла България оплю детето ни (видео)
©

Сузанита няма никакъв силикон. Никъде. Лошото е, че хората тиражират тези лъжи и ги преекспонират. Господин Христо Монов говори пълни измислици. Естествено, че социалните не се занимават с нас, защото няма за какво.

Това казаха в студиото на сутрешния блок на БТВ родителите на Сузанита - Орхан и Шени Мурад. "Сузанита е продукт. Тя е продукт на последните години, в които се слуша по-лека музика. Не виждаме нищо скандално в клиповете й. В първия клип е по едно боди. Не показва абсолютно нищо. Във втория клип тя е гостенка. Този клип е продукт на Андреа. Притеснихме се малко от сцените там, но ние си гледаме Сузанита. За средния пръст го обяснихме няколко пъти. Тя показва среден пъст на Дявола, на лошото, на злобата. В семейството нямаме никакъв проблем с нея. Тя е много добра", казаха още двамата.

"Жълтите журналисти трябва да спрат с измислиците. С някои от тях ще се срещнем в съда. Сузанита нито участва в реалити, нито има силикон. В момента е на училище, разбира се. Тя е много добре дете. Какви са тия джойнтове, какви са тия бири, които е пиела по участие? Пълни измислици. Сузанита ходи по участие, но ние винаги сме с нея. Така ще е докато навърши 18 години. Тя пуши пред нас. Всички деца пушат, но родителите им не знаят. Тя запали цигара преди година и ни каза. Едно дете не трябва да остава неразбрано. Ние сме плътно до нея и с нея. Възпитаваме я много добре", категорични бяха двамата.

"Всички бъдещи нейни песни и текстове ще бъдат под наш контрол. Цяла България оплю детето ни. Медиите също много помогнаха и с много от тях ще се съдим. Сега ходим на психолог. Тя е много красиво и артистично дете. При нея няма първа и последна книга. Чете една книга на Елиф Шафак, но не я довърши. На всички е ясно, че днес децата не четат", разкриха семейство Мурад.

"Никога не съм давала дрога на дъщеря си. В това интервю казах, че ако се наложи ще й дам аз дрога, за да не се учи на лошо от улицата. Аз се боря с рака. Миналата година ме оперираха и тя го прие много тежко", каза Шени Мурад.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
84808 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар
Лилит

2018.08.19 | 15:58

44
Сузанита е всичко друго, но не и талантлив изпълнител. Мадона също заложи навремето на скандала, но с тази разлика, че тя поне има какво да покаже. Ако я видя на улицата бих и загряла врата на тази неграмотно и бездарна пиша! То бива наглост, бива, но това момиченце с чело като самолетна площадка просто прекалява. Не мога да я понасям буквално!
джука силиконадута

2018.04.28 | 01:57

43
А къде е "детето"? Щото тук се вижда само к-вето!

2018.04.28 | 01:55

42
Вьзпитавате агресивна курва и простакеса. Не искам да си представя какво ви чака. Бог да ви е на помощ.

2018.04.28 | 01:54

41
Бати и тъпата овца, брат... Всички деца пушели, всички деца не четяли, НЯКОЙ може ли да я удари тая по главата??? Моля!

2018.04.28 | 01:50

40
Имитира поведение на курва, поважното е ,че то и харесва и родителите и я подкрепят в това и начинание. Кое е по- лошото:тя по-малката или вие по-големите??????????????????какви родители ,какво дете? Вината е по вече в майката. Говори ,че й е давала да опита сега когато вижда реакцията о

2018.04.28 | 01:50

39
Скъпи родители, вашето дете само се плюе.

2018.04.28 | 01:50

38
Ауууу колко ограничени комплексари има в тоя сайт,не е истина...ами най-смешното е че тея дето се правят на най-отявлени моралисти и призовават за намеса на социалните,в същото време разправят как с кеф биха я изчукали!Яд ви е явно че ще я гледате само на снимка!
СУЗАН

2018.04.25 | 14:08

37
Много е жалко да пишете за тая пикла и опитващите се да я оправдаят родители, които не се усещат колко се излагат! Има толкова по-важни неща от поредната кифла с парите на татко....
бабата на Суза.

2018.04.25 | 14:07

36
Ей, родители ли сте или статисти на безобразното поведение на това дете.Какъв талант като неможе да пее.Изпратихте ли я на уроци при учител или няма време от бардаците.
АХМЕД ДЕМИР ДОГАН ЗАКОННИЯ МЪЖ НА волен болен

2018.04.24 | 10:09

35
И МОЯТА ХАНЪМКА воленая сидеровная СЕ Е СНИМАЛА ЧИСТО ГОЛА НА МЛАДИНИ , АМА СЕГА СЕ ПРАВИ НА ПАТРИОТКА хохохохохохохохохохохохохохохохохохохохо

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини