Далай Лама: НАТО да премести седалището си в Москва

  • 19 септември 2017 08:36

  • 6166
  • 6
Далай Лама: НАТО да премести седалището си в Москва
©

Русия да влезе в Европейския съюз, а НАТО да премести седалището си в Москва. За това призова Далай ЛамаДалай Лама Далай Лама е високопоставен лама в будистката школа Гелуг или "Жълтите шапки" на тибетския по време на конференция в Италия.

По време на конференция в Палермо на остров Сицилия духовният лидер на Тибет Далай Лама изрази мнение, че Руската федерация трябва да влезе в ЕС и предложи НАТО да пренесе щаб-квартирата си в Москва.

"От геополитическа гледна точка, смятам, че през този век ЕС трябва да включи и Русия, а централното командване на НАТО трябва да се намира в Москва. Това може да послужи за пример на света", заяви Далай ЛамаДалай Лама Далай Лама е високопоставен лама в будистката школа Гелуг или "Жълтите шапки" на тибетския.

Той каза също, че мечтае и за съюз на африканските държави и на азиатските страни, за да може в крайна сметка да се получи "световен съюз", който да доведе до разоръжаване и отказ от ядрено оръжие. "Това е мечта на един 82-годишен човек, но мнозина също я споделят", допълва Далай ЛамаДалай Лама Далай Лама е високопоставен лама в будистката школа Гелуг или "Жълтите шапки" на тибетския, който е на частно пътуване в Италия.

82-годишният Тензин Гяцо е 14-тият Далай ЛамаДалай Лама Далай Лама е високопоставен лама в будистката школа Гелуг или "Жълтите шапки" на тибетския - духовният лидер на тибетските будисти. От 1959 г. той живее в изгнание в Индия, тъй като е нежелан от китайската комунистическа власт, която контролира родната му страна. До същата година еръководител на правителството на Тибет, а впоследствие с мирни средства се бори за независимостта на страната от чужбина. Носител е на Нобелова награда за мир през 1989 г. заради планът му за самоуправление на Тибет, съвместно с Китайската народна република.

Русия да влезе в Европейския съюз, а НАТО да премести седалището си в Москва. За това призова Далай ЛамаДалай Лама Далай Лама е високопоставен лама в будистката школа Гелуг или "Жълтите шапки" на тибетския по време на конференция в Италия. По време на конференция в Палермо на остров Сицилия духовният лидер на Тибет Далай Ламаизрази мнение, че Руската федерация трябва да влезе в ЕС и предложи НАТО да пренесе щаб-квартирата си в Москва. "От геополитическа гледна точка, смятам, че през този век ЕС трябва да включи и Русия, а централното командване на НАТО трябва да се намира в Москва. Това може да послужи за пример на света", заяви Далай ЛамаДалай Лама Далай Лама е високопоставен лама в будистката школа Гелуг или "Жълтите шапки" на тибетския. Той каза също, че мечтае и за съюз на африканските държави и на азиатските страни, за да може в крайна сметка да се получи "световен съюз", който да доведе до разоръжаване и отказ от ядрено оръжие. "Това е мечта на един 82-годишен човек, но мнозина също я споделят", допълва Далай ЛамаДалай Лама Далай Лама е високопоставен лама в будистката школа Гелуг или "Жълтите шапки" на тибетския, който е на частно пътуване в Италия. 82-годишният Тензин Гяцо е 14-тият Далай ЛамаДалай Лама Далай Лама е високопоставен лама в будистката школа Гелуг или "Жълтите шапки" на тибетския - духовният лидер на тибетските будисти. От 1959 г. той живее в изгнание в Индия, тъй като е нежелан от китайската комунистическа власт, която контролира родната му страна. До същата година еръководител на правителството на Тибет, а впоследствие с мирни средства се бори за независимостта на страната от чужбина. Носител е на Нобелова награда за мир през 1989 г. заради планът му за самоуправление на Тибет, съвместно с Китайската народна република.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/dalay-lama-napravi-stranen-priziv_news544482.htmlНАТО да премести седалището си в Москва.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/dalay-lama-napravi-stranen-priziv_news544482.htmlНАТО да премести седалището си в Москва.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/dalay-lama-napravi-stranen-priziv_news544482.html
НАТО да премести седалището си в Москва.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/dalay-lama-napravi-stranen-priziv_news544482.html

Последвайте канала на

Novini.bg
6166 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2017.10.02 | 00:00

5
КОГА РУСИЯ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В НАТО? КОГАТО СИ ПОИСКА.
русофил - парцал

2017.10.02 | 00:00

6
е какво чака ??? хайде да влиза и да превзема целия свят твоята любима Pycия . или чака заради санкциите да се появи канибализъм
Бачо Киро

2017.09.28 | 23:38

4
Не може да влезе,даже на времето е искала след като НАТО е декларирал,че се бори за мир.Но е било отказано."Преди ни мразеха защото сме били червени,а сега ни мразят защото сме руснаци"Това заяви Жириновски.
илюминат - ренегат

2017.09.27 | 20:12

3
Този ЛАМА има страхотно чувство за хумор!
до парцала

2017.09.26 | 22:48

2
знаеш че си трол,защо трябва и да си парцал

2017.09.26 | 22:48

1
той Първо е парцал, иначе няма да е и трол. Второто е следствие на първото.

Добави коментар

Водещи новини