Откриха новата сграда на Софийския районен съд и Софийската районна прокуратура (снимки+видео)

  • 18 септември 2017 10:09

  • 4712
  • 1
Откриха новата сграда на Софийския районен съд и Софийската районна прокуратура (снимки+видео)
© МС

Днес тържествено бе открита новата сграда на Софийския районен съд и Софийската районна прокуратура, която се намира на бул. "Ген. М. Д. Скобелев“ № 23, предаде репортер на Novini.bg.

На събитието присъстваха премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, министърът на правосъдието Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, председателят на парламента Димитър Главчев, Димитър Узунов и Ясен Тодоров от ВСС и други.

"Всички помним каква развалина беше тази сграда и какви корупционни схеми се разиграваха около нея. На правителството костваше огромен ресурс, за да може да ремонтира тази сграда и днес съдии и прокурори да имат едни от най-модерните условия за работа", каза Борисов.

"Малко европейски съдебни системи могат да се похвалят с толкова модерна и добре оборудвана сграда. Всичко това се дължи на правителствата на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Сега на съдиите в едно от най-натоварените съдилища в страната са осигурени перфектни условия за работа", заяви от своя страна Цачева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4712 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
а целия дълг

2017.09.24 | 08:04

1
на държавата е вече 35.168 милиарда евро към днешна дата.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини