Жива кукла с вид на депресиран психопат е най-търсеният модел в Япония (снимки+видео)

  • 18 септември 2017 09:36

  • 19424
  • 0
Жива кукла с вид на депресиран психопат е най-търсеният модел в Япония (снимки+видео)
©

Жива кукла с вид на депресиран психопат счупи рекордите за най-търсен модел на японския моден подиум.

23-годишната дизайнерка Хитоми Комаки загърбва нормалния си човешки вид, за да се превърне във фешън чудовище с огромни изтормозени очи и поглед на почернена майка, пише в. "България днес".

За разлика от други популярни хора-кукли Хитоми не се подлага на нито една пластична операция, а създава хиперреалистичен костюм, който покрива цялото й тяло като втора кожа. Сценичната й „кожа“ изглежда далеч по-истинска от тунингованите лица на моделите, докарали външния вид на бездушни кукли.

Костюмът в телесен цвят прилепва плътно по тялото и оставя впечатлението, че ставите й са направени от пластмасови свръзки. Дори лицето й е видоизменено така, че да прилича на кукла. В този си вид Хитоми носи прозвището Лулу Хашимото. За първи път се появява на подиума като безкръвна фигура миналата година и предизвиква фурор. Тя посочва, че в момента костюмът е един-единствен, но заради огромния интерес може да произведе още и да си намери двойнички за подиума. В същото време се надява да се обвърже с някой моден бранд и да произвежда дрехи за него.

 

Снимки: Instagram

Последвайте канала на

Novini.bg
19424 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини