Гала прекали с ботокса и филърите за изглаждане на бръчки

  • 18 септември 2017 08:25

  • 26957
  • 0
Гала прекали с ботокса и филърите за изглаждане на бръчки
© Фейсбук

Лицето на Гала е започнало да се подува като на Стоянка Мутафова след като си изглади бръчките с ботокс.

Бившата красавица №1 на родния ефир очевидно е започнала да прекалява с филърите. Ако не озапти страстта си към разкрасителните процедури, водещата рискува да се обезобрази, писа в. "Уикенд".

След връщането в ефир на "На кафе" стана ясно едно – Гала не е прекарала лятната си ваканция само в ходене по планините, както се опита да убеди феновете си. Тя е посветила доста време на някоя клиника по естетична медицина и дерматология, защото лицето й изглежда нетипично изгладено за нейните 50 години и постепенно придобива форма на надут до пръсване балон.

Не е ясно точно какво са инжектирали в кожата на водещата, но основната му концентрация най-вероятно е била в областта на очите. Кожата около тях е неестествено надута и подпухнала и с просто око се вижда разликата между "преди" и "сега". Самите очи пък започват все повече да потъват, а скулите не личат заради подпухнала от филъри кожа. Подобен беше ефектът при Стоянка Мутафова, когато на преклонната възраст от над 90 години реши, че иска да изглежда по-млада, и изглади кожата си в клиника по естетична дерматология, забелязват зрители.

Последвайте канала на

Novini.bg
26957 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини