Бойко Борисов: За 100 дни се справяме добре, даже доста добре, давам си отлична оценка (обновена+вид

  • 18 септември 2017 08:35

  • 18738
  • 50
Бойко Борисов: За 100 дни се справяме добре, даже доста добре, давам си отлична оценка (обновена+вид
©

Разбитата група е сериозна. По нея се работи от доста време. Мисля, че са събрани достатъчно доказателства и утре ще бъде дадена повече информация. Тези хора са се занимавали с всичко, което може да ви мине през акъла. Мисля, че МВР и прокуратурата се справиха много добре.

Това каза в сутрешния блок на БТВ премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. "Тони Златков беше ошашавен. Това е нормално при такива тежки престъпления. Единственото, което интересува един родител при подобен слечай е детето да бъде върнато живо и здраво. Нека МВР поработи още малко по случая. Помните, че "Наглите" ги разкрихме и ги вкарахме в затвора. Такива групи са много подготвени. Те също имат свой шпионаж по улиците. Това е причината да не се намеся пряко, защото тези хора също следят какво се случва и имат много добра подготовка. Не исках да правя впечатление по града. В такива случаи трябва да предпазиш от изкушение службите, че са се доближили максимум до престъпниците и да запазиш живота на похитения. Преди дни четох, че автокрадецът Яро, който е ядосал премиера, е на свобода. Той не е ядосал мен, а хората, чийто коли е откраднал", разкри Борисов.

"Имаме приоритети и ги следваме. След малко ще открием новата сграда на Районния съд в София. Увеличаваме заплатите на учителите. И аз искам да се увеличат парите на полицаи и пожарникари. Там също влязоха много пари. Колко много пожарни се купиха последните години? Назначени са 1000 нови души в полицията, които вече са по места. Искам да се обърна към пенсионерите да спрат да дават пари на телефонните измамници. Това го обясняваме всеки ден и продължават да летят пари от терасите", даде пример министър-председателят.

"В демокрацията всеки има право да прави партия и да се развива. Пожелавам успех на Слави Трифонов. Аз също мога да кажа, че в неговото шоу има некачествени хора, но ние не се месим в тези работи. Има много телевизионни канали, като не ти харесва нещо - сменяш канала. Така е в демокрацията. Ние имаме хиляди общински съветници и кметове - някъде над 3000. Уважаваният от мен Слави Трифонов трябва да е наясно, че минимум ще му трябват толкова души за партията. Нека си помисли дали сред тези хора няма да има поне 30, които да го издънят. Лазар Влайков не го познавам. Видяхте, че излетя от партията и общинския съвет за 30 секунди. Живко Мартинов също си отиде за нула време. Няма какво да разговарям с него и не искам да го чувам. Има съдебен процес. Там да доказва, че е невинен. Разправата с него беше много твърда. Знам, че се използва моето име. За какво ли не са лъгали. Лъжат брутално. Казват, че са говорили с мен и сочат нагоре към властта. Важното е, когато се залови подобен човек, незабавно да бъде отстранен", разкри Борисов.

"БСП са много обидчиви. Не се притеснявам от Корнелия Нинова. Смисълът на "Цанков камък" е неясен. 80 мегават часа за толкова много пари. Ние можем да построим и космически кораб, но какво ще последва от това? Не отива на Нинова да говори за "суджукгейт". Мартинов вече не е депутат, няма нищо общо с ГЕРБ и има 6 обвинения, а нейният човек, който го хванаха да купува гласове, си седи в парламента. За 100 дни се справяме добре, даже доста добре. Давам си отлична оценка. Работим ежеминутно. Министрите се стараят много. Нещата, които правим, са видими за хората. Безработицата е на най-ниско ниво. Инвестициите са предимно в заводи и индустрия. Правим всичко и за военната индустрия. Преди години всички стачкуваха, а сега има поръчки и работа. Държавата има ангажимент държавните заводи да работят. Не може държавните фирми да работят за посредниците. Това отдавна съм го казал - посредниците трябва да бъдат премахнати. Защо държавният ВМЗ не може да сключи директно договор с държавния завод на Сърбия за барут, а трябва да има посредник? Не ме интересува кой е собственик на "Дунарит. Това не е моя работа. Знам, че ме привързват към Делян Пеевски. Това е дна от опорните точки на Христо Иванов от много време, за която съм предупредил преди време. "Дунарит" няма да отиде при Пеевски. Това мога да го заявя категорично. Не общувам с него и не мога да кажа дали Пеевски иаминтерес. Питайте го него", обяви премиерът.

"Изпитвам уважение към президента Румен Радев, но за два месеца служебно правителство да смениш всички военни експерти и да изхвърлиш F-16, не бих говорил така смело за лобизъм. За един месец те извъртяха една поръчка, която е за огромни пари за България. Нека президентът да каже кои са лобистите. Как ще приземяваме авиацията, като по наше време в небето има рекорден брой изтребители? Депутатите се занимават със самолетите. От нас се иска да осигурим парите, но няма как да намерим 10 млрд., за да осъществим всички искания на военните. Няма никакво противоречия. Лично аз имам прекрасни отношения с президента Радев", разкри Борисов.

"България е в НАТО. На всякви срещи на върха на НАТО Русия се сочи като враг номер 1 на НАТО. Това е причината в нашите доктрини да се говори, че Русия е враг. Руските ракети са насочени към България, а не към някой друг. Ако, недай си Боже, стане война, ние ще се бием на страната на НАТО. Аз не разреших да влиза бойна флотилия в Черно море и някои колеги ми се разсърдиха. Ние поддържаме отлични отношения с Русия и трябва да гоним нашите интереси. Естествено е да мислим за отмяна на санкциите срещу Москва", обяви министър-председателят.

"Внучето го възпитават майка му и баща му. Естествено, че бих го поверил на българската образователна система. виждате какво правим за образованието. Отделят се огромни средства за заплати на учителите, за инфраструктура, за връщане на децата в училище", завърши премиерът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
18738 50

Свързани новини

Коментари 50

Добави коментар
Gogo

2017.09.29 | 09:29

50
"Крадем добре, даже отлично. 6+ за всички ,които се справят с тази поставена от мен задача. Кмета Слънце Бате Митко е първенец. Целта ми е да задмина Доган по кражби! Ще стане спокойно, остава ми само 15 милиона. Има няма 3-4 месеца и ще се набавят. " -каза Борисов /без редакторска н
малииииииииииииииии

2017.09.29 | 09:29

49
реват червените тиквочи,значи всичко е в правилната посока!!!!!!!!!!!!!!!
Gost

2017.09.29 | 09:29

47
Да ядете на Бойко хуя всички
ей

2017.09.29 | 09:29

48
а ти моя
Ели

2017.09.29 | 09:28

45
ПРЕКРАСЕН И ВИНАГИ ПРЕКРАСЕН Е БОЙКО НАЙ ДОБРИЯ ПРЕМИЕР ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ САМО ГЕРБ!!!! ОТЛИЧЕН 6 ЗА ВСИЧКО!!!!
да го......

2017.09.29 | 09:29

46
духаш ма.......ква си ели .... кукундели
аз

2017.09.29 | 09:28

44
Умря бай Тошо дето ме хвалеше , а да не съм по върл комунист от него под шапката на гроб???

2017.09.29 | 09:28

43
Как може да е отлична след като "се справяме добре"???
АНТИГЕЙБЕРАС

2017.09.29 | 09:28

42
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ....УБИЙ ГРОБАРСКА МУТР

2017.09.29 | 09:28

40
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ....УБИЙ ГРОБАРСКА МУТРА СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК РАЗРУХА И ПОРОБВАНЕ.......НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ....УБИЙ ГРОБАРСКА МУТРА СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК РАЗРУХА И ПОРОБВАНЕ.....
НАЙ-ДОБРИЯ КОМУНИСТ Е МЪРТВИЯТ КОМУНИСТ

2017.09.29 | 09:28

41
МРИ БЕ ЧЕРВЕН ПАРЦАЛ САМО ГЕРБ, И ВИНАГИ ГЕРБ!
Демократ

2017.09.29 | 09:28

39
Браво ГЕРБ, смърт за червените гниди!
Истината!

2017.09.29 | 09:28

38
Браво на Бойко Борисов, най-успешният и уважаван и по светъ и в България български политин в новата ни стория!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини