Младеж предложи брак във въздуха край Плевен (снимки)

  • 17 септември 2017 19:50

  • 14980
  • 0
Младеж предложи брак във въздуха край Плевен (снимки)
© Фейсбук

Младеж предложи брак на своето момиче по време на полет на авиофестивала "Криле за всички" край Плевен. Това каза пред репортер на БТА организаторът на феста Антон Георгиев - пилот на самолета, в който е летяла двойката.

Момчето не е пропуснало във въздуха да подари и пръстен. Беше много вълнуващо, коментира Георгиев. Той уточни, че младежът е военен пилот-курсант, а момичето - лекарка.

Общо през двата дни на 15-ия авиофестивал на малката и спортна авиация "Криле за всички" на плевенското летище "Бохот" пожелалите да летят със самолети са били 87. От тях 40 са били деца. Регистриран е и своеобразен рекорд - най-малкият пътник в досегашните издания на феста - Никола, на година и седем месеца, който е летял днес със своите родители.

Посетителите на фестивала тази година са станали свидетели на демонстрации на повече от 25 самолета, на 15 мотоделтапланера и други летателни апарати. Те са разгледали също базата за обучение на любители пилоти, както и мястото за ремонт и поддръжка на малки самолети на летище "Бохот".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
14980 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини