Цветанов: Активизирането на структуритe на ГЕРБ е първостепенна задача за местните избори

  • 17 септември 2017 15:09

  • 2218
  • 7
Цветанов: Активизирането на структуритe на ГЕРБ е първостепенна задача за местните избори
© Пресцентър ГЕРБ

ГЕРБ е отговорна партия и започваме подготвката си за местните избори още сега. Срещите с хората винаги са били най-важната част от работата ни и затова не са спирали. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на среща с общинското ръководство на партията в Опака.

"Когато се срещаме с хората, трябва винаги да им показваме реални политики, които правят кметовете, общинските съветници и депутатите от ГЕРБ", коментира Цветанов. Той припомни, че първата стъпка, която реализира правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ беше увеличението на минималната пенсия от 160 на 180 лв. "Държавата се ангажира да увеличи и бюджета в образователната сфера с над 300 млн. лв. Държавата ще увеличи тези разходи, но няма да увеличи дефицита. По ОП "Региони в растеж" още 600 млн. лв. ще влезнат в образователната инфраструктура като ще се изгради по-добра среда за учениците. В областта на земеделието също има възможност за подобряване на инфраструктурата", каза още Цветанов.



Председателят на ПГ на ГЕРБ заяви, че пред правителството има много и различни възможности, които страната ни ще реализира. Помощта, която оказва правителството дори и на общини, които не се управляват от ГЕРБ, е доказателство, че управлението работи за интереса на всички български граждани, без значение в кой район на страната живеят. По този начин демонстрираме новите начини за правене на политика, подчерта Цветанов. Работим с всички кметове, за да видят хората, че не делим регионите на наши и ваши.



Заместник-председателят на партията обяви пред общинското ръководство на ГЕРБ-Опака, че активизирането на структурите на партията на местно ниво е първостепенна задача за предстоящите избори. "Да се правят всякакви инициативи във всички населени места е важно, защото така, заедно с хората, ще се подготвим за една потенциална победа на следващите избори. На първо място трябва да бъдем хора и да влизаме в положението на всеки един човек. Трябва да спечелим избирателя като покажем че работим в негов интерес", подчерта още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2218 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ....УБИЙ ГРОБАРСКА МУТР

2017.09.19 | 16:27

7
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ....УБИЙ ГРОБАРСКА МУТРА СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК РАЗРУХА И ПОРОБВАНЕ.......НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ....УБИЙ ГРОБАРСКА МУТРА СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК РАЗРУХА И ПОРОБВАНЕ.......
(гост)

2017.09.19 | 16:27

6
гюбре !!!
naco

2017.09.19 | 16:27

5
Защо е нужно това другарю Цветанов,след като си имате "професор" Константинов,който ще Ви "осигури" ОТНОВО исканият от Вас "ИЗБОРЕН РЕЗУЛТАТ"?! До КОГА? НАРОДЕ????
оня с коня

2017.09.19 | 16:27

4
Цветанов, внимавай с шефовете си от ЦРУ, че на тях ако спреш да им вършиш мръсната работа току виж си получил инсулт.

2017.09.19 | 16:26

3
ами то циганите се активизират само срещу пари бе
Рамбо

2017.09.19 | 16:26

2
Заглавието ви е грешно. Трябва да е Активирането на ПРЕСТЪПНАТА структура герб.......

2017.09.19 | 16:26

1
Това отвратително същество Цвятко/л.йно рядко/,само да цвъцундри може ! Долна порода,но не човек!

Добави коментар

Водещи новини