Любен Дилов: Слави Трифонов ще намери начин да въздейства на политиката

  • 17 септември 2017 14:10

  • 22051
  • 8
Любен Дилов: Слави Трифонов ще намери начин да въздейства на политиката
© Булфото

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в ще намери начин да въздейства на политиката, без самият той да участва. Това каза Любен Дилов-син пред Дарик в коментар за намеренията на шоумена да влезе в политиката. Двамата работиха дълги години заедно.

Извън шегата, че става за папа, мисля, че той ще намери начин, по който ще въздейства на политиката, както винаги го е правил, без самият той пряко да участва. Мисля, че няма лош опит в политиката и съм склонен да се съглася с премиера Борисов, а рядко се съгласявам с него, а именно, че трябва да се приветства всеки опит да се разрита кошера, защото той вкарва хората в състояние на избор и размисъл, а той е много важен, посочи Дилов.

По думите му всеки такъв акт като този, който Слави твърди, че ще предприеме, е много полезен на обществото.

Ще е трудно, ще срещне големи проблеми. И не е въпросът до гръб, а е до това, че обществото вече е много по-информационно проводимо, не може да се маскираш. Но то няма лесни неща. Няма как да е лесно, но е полезно. Не искам да давам оценки и да съдя. Много неща харесвам, още повече неща не харесвам, каза още той.

На въпрос дали и защо, ако е така, Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в харесва Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, Любен Дилов заяви, че има много хора, които го харесват.

Истината е, че Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е едно от най-ярките присъствия в българската политика, все едно какво мислим за него - добро или лошо, както и това, че той е харизматичен в тази гледна точка. Той има една постоянна арка и един герой, който постоянно се движи във възходяща линия и дори когато има пропадания, те са винаги много драматични и обществено значими, допълни Дилов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
22051 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2017.09.29 | 21:52

8
На порното политика ли му казват сега?
парламенто

2017.09.29 | 21:52

7
Тоя бастун на стол седи оти дъртляк партия , че прави.Он гъзо си сам не брише.
naco

2017.09.29 | 21:52

6
"Царят" ни "спаси", Бате Бойко същo,сега дойде "редът" на Слави ли? Българио!!! НАРОДЕ????
321

2017.09.29 | 21:52

5
кукла не конци - като ахмед - другарите пак с нови надежди

2017.09.20 | 16:29

4
СЛАВИ- НЕ СЕ СТРАХУВАЙ /не се притеснявай за долно мислещите/.ТИ САМО ТРЪГНИ-СМЕЛО-НИЕ ЩЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМЕ. ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ МАФИОТИ И МУТРИ-ТЕ СЪСИПАХА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА.ПРОСТАЦИТЕ ТЕ МИСЛЯТ ЗА "ЧАЛГАДЖИЯ"-ДОКАЖИ ЧЕ МОЖЕШ ПОВЕЧЕ.
Х

2017.09.19 | 15:27

3
относно болестта! Докато си жив, не казвай "никога"! Б. Б р е х т. "Майка" Желаем ти възстановяване, г-н Трифонов! Аполитични сме, но ВЕЛИКОБРИТАНИЯ и сие младите очакват нещо положително най-сетне нещо да се случи, Дайте им шанс на можещите--Гого Грозев
Илия Илиев

2017.09.19 | 15:26

2
Ако неговото въздействие е сходно на чалгата, с която подобни на Слави преобразиха културата и поведението на цели поколения, опазил Господ. Боя се, че Слави ще вкара чалга култура и в политиката. Промяна е нужна, но не с хора от миналото. Видяхме кой какво може.

2017.09.19 | 15:26

1
ДА НАЧИНА Е ЯСЕН,ВСИЧКИ АНОНИМНИ ПЕДАЛИ, ЩЕ СТАНАТ АКТИВНИ

Добави коментар

Водещи новини