Хората стават по-емоционално въздържани, по-отговорни и дисциплинирани

  • 17 септември 2017 06:39

  • 3599
  • 0
Хората стават по-емоционално въздържани, по-отговорни и дисциплинирани
© Pixabay

В 17:19ч Луната сключва тригон със Сатурн. Хората стават по-емоционално въздържани, по-отговорни и дисциплинирани. Период на изолация и за размисъл. Благоприятно е за отношенията с по-възрастни хора. Те могат да окажат подкрепа или да дадат добър съвет. Подходящо време практическите дела да се сложат в ред и за организационни преобразования. Идеално време за лечебен сеанс.

Луната влиза в знак Лъв. Всичко каквото правите, ще се получава добре. Сега можете да се почувствате много силни и уверени в себе си. Действително енергийният потенциал нараства, затова не трябва да се губи време. Нужно е да се действа. Дните на Лъва са хубави за празнуване и веселие. Колкото повече смях и шеги, толкова по-добре. Добре е да има приятни изненади, подаръци.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

27 лунен ден започва в 03:46ч и продължава до 04:54ч на следващия ден – Символ на деня е тризъбеца. Ден на Нептун, свързан е с водата. Този период представлява хармонично съчетание на разума с интуицията. Полезно е да се занимавате със самообразование. Християните свързват този ден с легендата за падането на манната небесна.

Ден за мистично преображение, свързване с духовните източници, ден за постигане на божествена мъдрост и знание.

Днес е много подходящо време за медитативни практики, но без концентриране върху определени изображения. Денят е свързан е с лечителството, молитвите и светлите надежди за бъдещето. Опасно е да се гледа в днешния лунен ден огледало. Добре е човек да е на път и да не се привързва към определено място, да се слуша музика, да се общува с природата. Сложността на този ден се състои в това външната подвижност да се съчетае с пълното вътрешно разпускане и откритостта ни към тънката информация. Трябва да бъдем по близко до семейството си и близките ни хора, да им помагаме. Не зацикляйте върху конкретни житейски и особено битови проблеми.

Подходящо време за благотворителност, затова е желателно да се посветите изключително на спонсорство. Счита се, че парите дадени за благотворителност, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Секс – Днес трябва да има мярка в секса. Правете го бавно и продължително. Романтична вечеря, приятни разговори, еротичен масаж ще донесат не по-малко удоволствие. Да не се възприема обаче само като механичен процес. В основата му трябва да има чувства и любов, а после да идва физическото удовлетворение. Именно затова не е подходящо за случайни връзки. Не е добре да се озовете в постелята на човек, който малко познавате. Секс без чувства няма да ви донесе удовлетворение днес. Даже в някои случаи рискувате здравето си. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Диета – да се ограничи консумацията на картофи и цитрусови плодове.

Подстрижка – Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Подходящо е и за тия, които са решили да променят своя имидж.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3599 0

Свързани новини

Водещи новини