Цветанов: Шумен е икономическото чудо в региона (снимки)

  • 16 септември 2017 20:39

  • 5301
  • 3
Цветанов: Шумен е икономическото чудо в региона (снимки)
© Пресцентър ГЕРБ

В края на своята обиколка в Шуменска област председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна със симпатизанти и членове на политическата сила в град Шумен, съобщи пресцентърът на ГЕРБ.

Домакин на срещата бе кметът на общината и областен координатор на ГЕРБ Любомир Христов. Сред присъстващите бяха и народните представители от ГЕРБ-Шумен д-р Румен Генов и Димитър Александров, областният управител проф. Стефан Желев.

"Когато преди две години Любомир Христов стана кмет на Община Шумен, той завари една изпразнена общинска хазна с дефицит от над 35 милиона лева. Това, което виждам днес, е един бързо развиващ се град, където се изграждат нови индустриални предприятия и вече има глад за работна ръка. До края на годината ще бъдат открити над 1100 работни места, което определя Шумен като съобразно икономическо чудо в региона", заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той бе категоричен, че видимо се променя и обликът на града, като една от най-големите инвестиции в спортна инфраструктура е изграждането на зала "Арена-Шумен".

"Това са едни прекрасни придобивки за жителите на града, което едва ли щеше да бъде възможно, ако ГЕРБ нямаше мнозинство в парламента и не беше сформиран настоящият кабинет начело с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Шумен е красноречив пример за това какви резултати могат да бъдат постигнати, чрез упоритата работа на кмета и неговия екип с подкрепата на правителството и ПГ на ГЕРБ", изтъкна Цветанов.

В речта си той наблегна върху основния приоритет на правителството - образованието, в което държавата ще инвестира всяка година със 330 млн.лв. повече от досега.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа каза още, че със стартирането на политическия сезон е подета изключително добра инициатива, в която старите велики столици ще получат по-добър и специален статут. "Трябва да покажем на света, че имаме богато културно-историческо наследство. Надявам се добрата ни идея да бъде подкрепена и от останалите парламентарни групи", заяви зам.-председателят на ГЕРБ. Той посочи, че законопроектът ще бъде внесен в парламента до 10 дни и до края на годината или началото на следващата се очаква бъде приет на второ четене.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа изрази надеждата си, че след приемането на Закона, с политиката, която прави днес правителството и с постигнатата стабилност, правителството ще може да се ангажира с целеви средства за решаване на проблемите на инфраструктурата, а и за разкриване на нови дадености от богатото културно наследство на страната.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5301 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
01

2017.09.24 | 21:00

3
защо НИЩО И НИКОЙ не говори за Варна - ей голям страх от тим, руската маф.я и хидрострий - нали цецо
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ..УБИЙ ГРОБАРСКА МУТРА

2017.09.18 | 09:38

2
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ..УБИЙ ГРОБАРСКА МУТРА СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК РАЗРУХА И ПОРОБВАНЕ.......НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ....УБИЙ ГРОБАРСКА МУТРА СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК РАЗРУХА И ПОРОБВАНЕ.......
ПОЛУЖИВ НО ОНЕМЯЛ

2017.09.17 | 15:43

1
ИСКАМ ДА НАСТЪПИ ПО БЪРЗО КРАЯ НА ГЛАДА И СТРАХА. КАЖЕТЕ КАК

Добави коментар

Водещи новини