Бивш главен секретар на МВР: Парите на Наглите са инвестирани в силикон и кокаин (видео)

  • 16 септември 2017 18:28

  • 33739
  • 2
Бивш главен секретар на МВР: Парите на Наглите са инвестирани в силикон и кокаин (видео)
© Канал 3

Засега нито една хипотеза за отвличането на Адриан Златков не може да бъде потвърдена. МВР предприе много правилна тактика да предотврати изтичане на информация по случая. Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров.

Надявам се колегите да разкрият това тежко престъпление, но да не забравяме, че то е изключително сложно - планирането му е по-сложно от убийство. Престъпният свят не бива да се подценява – всяко едно подценяване води до грешки. Колегите ги чакат много безсънни нощи и много тежка работа, заяви Лазаров.

Според него голяма част от парите на "Наглите" от отвличания са "инвестирани" в нощните заведения в София. "Инвестирани" са в силикон и кокаин. Голяма част от парите отдавна са заминали, смята бившият главен секретар на МВР.

Той каза още, че е оптимистично настроен за увеличението на заплатите на полицаите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
33739 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.09.19 | 15:49

2
тоя копелдак да каже защо унищожи живота на Петко ?
елка свинята

2017.09.19 | 15:49

1
За друго изобщо не става въпрос,а и за това и мъжете и децата да ги обърнем.Ми вие можете ли да си представите тия хямниета да ми се праят на мъже,аз на капутин му бръкнах в гъза и ако искам ще разчертая цела българия.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини