Илияна Йотова ще посети българската общност в Сърбия

  • 15 септември 2017 20:28

  • 1742
  • 0
Илияна Йотова ще посети българската общност в Сърбия
© Булфото (архив)

На 18 септември вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще участва в церемонията по официалното откриване на бюст-паметника на поета и революционер Христо Ботев в Основното училище "Христо Ботев", Димитровград, Сърбия.

През май тази година вицепрезидентът присъства на полагането на символичния основен камък за изграждането на монумента, съобщиха от прессекретариата на президента. Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще се срещне с Владица Димитров - кмет на Димитровград, и Никола Селакович - секретар на президента на Република Сърбия, в сградата на общината.

Вицепрезидентът ще посети и гимназията "Св.св. Кирил и Методий", където ще проведе дискусия с учениците. Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще поднесе венец пред Паметника-костница от Сръбско-българската война на Нешков връх, след което ще посети храма "Св. Димитър".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1742 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини