Министър Банов откри учебната година в Италианския лицей в Горна баня (галерия)

  • 15 септември 2017 15:08

  • 15971
  • 3
Министър Банов откри учебната година в Италианския лицей в Горна баня (галерия)
© Булфото

Министърът на културата Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за откри официално учебната година в Италиански лицей в Горна баня. 

На церемонията присъства и шефа на комисията по култура в Народното събрание Вежди Рашидов. Сред гостите на тържеството бяха още професор Огнян Герджиков, великият майстор на Великата ложа на старите, свободни и приети зидари на България Румен Ралчев, винарския бос Иван Тодоров, собственикът на „Глория палас“ Николай Божинов.

Първокласник в елитното школо стана детето на председателя на СДС Божидар Лукарски, който има и петокласничка в същото училище. Народният певец Илия Луков, Евгени Димитров-Маестрото, Крум Савов, съпругата на покойния Димитър Цонев – Марияна, вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев, тв продуцентът Джуди Халваджиян, Четин Казак, бившият заместникглавен прокурор Бойко Найденов и директора на зала „Арена Армеец“ Николай Ишков също присъстваха на церемонията.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
15971 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
1122334455

2017.09.15 | 18:58

3
Наще управляващи ако искат да има държава трябва да оправят образованието да не бълва ненужни кадри. Навремето се бълнаха икономисти и мениджъри и прависти а сега са цели легиони от такива, които работят като общаци тук или в чужбина. В момента пък всеки втори тръгнал да ст

2017.09.15 | 18:50

2
тръгнал да става компютърен специалист. Яко безработица и общачество ще е и там. Трябват хора, които да се занимават с реална електроника и индустрия, а не компютърджии дето ще оправят компютъра на баба си и мениджъри дето ще менаджират пенсията на майка си...
Дс Помяра Танов Се Разложи

2017.09.15 | 18:32

1
Умретееее вее

Добави коментар

Водещи новини