Мъж облечен като Смъртта отвлече чужда жена в село Гулянци

  • 15 септември 2017 13:11

  • 43855
  • 1
Мъж облечен като Смъртта отвлече чужда жена в село Гулянци
© Pixabay

64-годишен мъж, носещ косата на Смъртта, нападна с нея човек и отвлече жена му в село Гулянци, област Плевен. Колата на нападателя, с която била отведена жената, била засечена от полицаи няколко часа по-късно.

Издирвателните действия са били предприети веднага, след като в 2.20 часа на 14 септември постъпил сигнал, според който минути по-рано, 64-годишен жител на село Гиген разбил заключена входна врата на частен дом в населеното място. Въоръжен с коса за трева, той нанесъл порезни рани по ръцете на 40-годишния собственик, с когото имал вражда от известно време. След като го заплашил с пистолет, извел от жилището 35-годишната жена, с която той живее на семейни начала, съобщават от ОД на МВР.

Служители на РУ Гулянци и ОДМВР – Плевен извършили оглед на място и са преприели действия, в резултат на които около 4.00 часа, на плевенската улица „Българска авиация“ бил спрян лек автомобил „Опел Кадет“, управляван от 60-годишен мъж от село Гиген. В превозното средство били установени 64-годишният нападател и потърпевшата. Тя е прегледана, не са установени следи от упражнено спрямо нея насилие. Иззет е газов пистолет, на който са назначени експертизи.

Водачът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа, а с постановление на прокурор на 64-годишния мъж е наложена мярка задържане до 72 часа. Работата на разследващите по случая продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура – Плевен в рамките на образуваното досъдебно производство.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
43855 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гост

2017.09.17 | 20:58

1
Това е хубав момент за филмов кадър, но пострадалата е трябвало да бъде дъщеря на някои еничар. Понеже не се спазват законите а системата е корумпирана, хората сами раздават правосъдие.

Добави коментар

Водещи новини