Димитър Главчев пожела на добър час на децата, които за пръв път прекрачват училищния праг

  • 15 септември 2017 11:12

  • 1370
  • 1
Димитър Главчев пожела на добър час на децата, които за пръв път прекрачват училищния праг
© НС

Председателят на НС Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в пожела на добър час на децата, които за пръв път прекрачват училищния праг и на всички ученици, които през тази година ще придобиват нови знания.

Той бе гост на тържеството по случай 15 септември в столичното 139 ОУ "Захарий Круша".

Председателят на НС пожела на учениците да усвояват знанията с лекота, да намират приятели. "Днешният високотехнологичен свят има много възможности, успяват да ги оползотворят само интелигентните образованите и смелите, посочи председателят на НС и благодари на учителите за усилията им да предадат знанията си на децата, да ги образоват, да ги научат да си поставят високи цели".

Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в подари книга за училищната библиотека и получи подарък икона. Децата си пожелаха догодина да имат истинска библиотека и IT кабинет.

Първокласници рецитираха първите си стихчета, посветени на първия учебен ден, първия звънец и първата читанка. Казаха и клетва на първолака, с която обещаха да бъдат истински българи, да носят възрожденския дух на патрона си Захарий Круша. Отец Климент благослови учениците. Звънецът бе ударен под звуците на "Многая лета", пъстроцветни балони излетяха в небето.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1370 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FM

2017.09.16 | 07:00

1
За учениците-„Приятен път и попътен вятър в учението“.

Добави коментар

Водещи новини