Директорът на 119 СУ: Пожелавам успешна година на всички (видео)

  • 15 септември 2017 10:04

  • 5416
  • 0
Директорът на 119 СУ: Пожелавам успешна година на всички (видео)
©

За трети пореден път по време на откриването на учебната година в 119 СУ "Акад. Михаил Арнаудов" първокласниците бяха съпроводени до класните си стаи, освен от своите учители и от полицаи от ГД „Национална полиция“ и СДВР, както и от популярна личност. Първият урок на децата беше по безопасност на движението по пътищата, предаде репортер на Novini.bg.

Пътни полицаи обърнаха внимание и на родителите, че отговорността на пътя е обща, а възпитанието за безопасно поведение на пътя трябва да започва от най-ранна детска възраст.

Директорът на 119 СУ Диян Стаматов заяви, че му е изключително приятно да приветства всички в началото на учебната година. „Това е едно от най-динамичните училища в страната. Само за 10 години ние станахме два пъти повече - ученици и учители. Прекрасно е, че нашият учителски състав се обновява, става по-млад и енергичен. Пожелавам успешна година на нашите ученици. Уважаеми родители, вие сте важна част от подкрепата на нашите ученици. Бъдете до нас и подкрепяйте всяка инициатива на нашите учители".

Той благодари на Столична община за помощта за ремонт на училището.

През лятото имаме спечелени 10 проекта по програма „Еразъм +“ на стойност 400 000 евро, похвали се Стаматов.


От „Пътна полиция“ в ГДНП дават старта на Европейския ден без загинали на пътя – 21 септември, който по идея на Европейската мрежа на службите на пътна полиция – TISPOL.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5416 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини