Лейди Гага отмени участието си в рок фестивал в Рио заради здравословен проблем

  • 15 септември 2017 07:26

  • 3933
  • 0
Лейди Гага отмени участието си в рок фестивал в Рио заради здравословен проблем
© Getty Images/Guliver (архив)

Американската певица Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в отмени пътуването си до бразилския мегаполис Рио де Жанейро, където трябваше да участва в големия музикален фестивал "Рок в Рио", предадоха световните агенции.

Изпълнителката се обърна към бразилските си почитатели чрез Туитър с молба за разбиране. "Бразилия, безутешна съм, но не се чувствам достатъчно добре, за да дойда на "Рок в Рио". Бих направила за вас всичко, но сега трябва да се погрижа за организма си. Моля ви за прошка и разбиране, обещавам, че ще дойда и ще изляза на сцената възможно най-скоро", написа 31-годишната звезда.

Нейни представители посочиха, че тя страда от остри физически болки, който засягат възможността й да излезе на сцената, и за нея се грижат медицински експерти.

Според базилския сайт "У О Ели" по-рано на певицата е била поставена диагноза фибромиалгия - заболяване, което е съпроводено с хронични болки в мускулите и костите.

В Инстаграм тя публикува снимка на ръката си, в която е забодена игла с тръбичка, излизаща извън кадъра.

Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в трябваше да има участие в деня на откриването на фестивала - 15 септември.

По-рано този месец певицата отложи концерт в Монреал заради ларингит и респираторна инфекция, отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3933 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини