„Игра на тронове“ с няколко различни финала

  • 14 септември 2017 20:19

  • 2579
  • 0
„Игра на тронове“ с няколко различни финала
© Getty Images

Кървавата сага „Игра на тронове“ по традиция ще приключи с неочакван край, но този път дори попълненията в каста ще останат изненадани.

Програмният директор на НВО Кейси Блойс издаде, че ще бъдат заснети няколко различни развръзки и до последния момент никой няма да знае коя ще се класира за финала на осми сезон. Решението е взето като превантивна мярка срещу повторно изтичане на информация и епизоди от фентъзи епоса, пише "Монитор".

Припомняме, че миналия месец хакери откраднаха и разпространиха серии от екранизираната интерпретацията на култовата „Песен за огън и лед“ на Джордж Р. Р. Мартин. Историята, която проследява битките за власт между Севера и Юга, интиригите в Кралски чертог, трагичната смърт на половината попълнения в каста и вдъхновява мъжката аудитория с периодични голи сцени, изтече и през 2015 г.

Междувременно феновете негодуват, че сериалът, превърнал се в попкултурен феномен, ще се завърне на екран чак в края на 2018 или в началото на 2019 г. Добрата новина е, че се обмисля спин оф на „Игра на тронове“ след края на предстоящия и последен осми сезон. „Би било лудост, с тази огромна и наситена с персонажи вселена, създадена от Джордж, поне да не прегърнем идеята, което и правим“, разкри наскоро Блойс.

Последвайте канала на

Novini.bg
2579 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини