Ако жената отказва секс, може да се разведете с нея

  • 14 септември 2017 11:02

  • 6062
  • 2
Ако жената отказва секс, може да се разведете с нея
© Pixabay

Сексуалната справедливост е фактор, който малцина зачитат в последно време.

След като вече имаме равенство между половете, феминизъм и дори действащ матриархат, от Men.bg решиха да обърнат внимание и на някои други интимни случаи.

След дълго беседване и разглеждане на отношенията между двойките, Върховният съд на Индия най-накрая заключи, че всяка жена, която отказва в дългосрочен план да прави секс със своя партньор, практически дава повод за развод.

До това заключение се стига, след като мъж потърси съда и поиска развод от жена си, чийто действия можели спокойно да се сравнят с психичен тормоз, както и липсата на всякаква интимност в продължение на 4 години и половина.

Сериозно, за толкова време вече трябваше да се е разкарал максимално бързо от там, ама уви.

Още по темата четете ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
6062 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ь

2017.11.04 | 16:57

2
Същото трябва да се отнася и за мъжете, ако той не желае секс, значи е ???? при Тато бяха се оженили и един месец не бяха правили и се разведоха, тя поиска обезщетение от него в съда, а беше накарала брат си да го следи и виж го хванал в квартирата с друга ИЛИ ..., а и в книгите се опи
Психолог

2017.11.04 | 16:51

1
Ако жената ви отказва секс,значи си е намерила нов Тъпкач. Нима е необходимо да ходиш да ти врачува преродената ирландска Пастирка?

Добави коментар

Водещи новини