Крум Зарков: Румен Радев очевидно е готов лично да се заеме с борбата с корупцията

  • 13 септември 2017 08:07

  • 5013
  • 5
Крум Зарков: Румен Радев очевидно е готов лично да се заеме с борбата с корупцията
© БТВ

Чухме се снощи с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, надявам се да се възстанови бързо. Това каза в сутрешния блок на БНТ членът на ръководството на БСП Крум Зарков по повод катастрофата в София, при която пострада лидерът на БСП.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е прегледана в болница. Тя самата иска да работи, но са й препоръчали първо да се погрижи за себе си. Когато се чухме вчера, останах с впечатлението, че поне днес няма да е в парламента, посочи Зарков.

Той коментира и проекта на левицата за антикорупционен закон. При срещата ни с посланиците за антикорупционния закон не сме търсили подкрепа, а представихме основните пунктове, които смятаме за важни, за да има най-накрая ефективна борба с корупцията. Посланиците не са давали препоръки, а задаваха въпроси. Съобразихме се с препоръката на главния прокурор да няма предпоставки за безконтролно подслушване. Ако търсим подкрепа, тя ще е от обществеността, заяви социалистът.

Законът сам не може да се пази от тези, които го прилагат, затова е много важно кой ще носи отговорност. И в закона за конфликт на интереси не беше записана процедура с тефтерчета, каза Зарков.

По думите му президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на очевидно е готов лично да се заеме с борбата с корупцията. Такива бяха заявките му и по време на предизборната кампания. Едва ли изпълнителната власт трябва да излъчва председателя на органа, който ще проверява самата нея, подчерта членът на ръководството на БСП.

Надали корупцията може да се пребори с един закон, но той ще има ефект по високите етажи на властта, каза още Крум Зарков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5013 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
УБИЙ комунист - терорист СПАСИ РОДИНАТА СИ !!!!!!!

2017.09.13 | 13:01

5
ЗАЩО комунистите СА ПЕДАЛИ МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ ?????????????????????????????????

2017.09.13 | 11:54

4
Гнусно комунистическо вазелинче
НАЙ ДОБРИЯ комунист - терорист Е МЪРТВИЯ !!!!!!!!!

2017.09.13 | 11:54

3
МНОГО МРЪСНО комунистическо ПЕДАЛЧЕ Е ТОВА НЕЩО
Някой си

2017.09.13 | 11:08

2
Сега ще видите като новият Яне Янев погне корупцията

2017.09.13 | 11:07

1
Абе Круме,имам двама старци дет ми се врат в краката,па и пенсията им малка,да ги тепа ли или да ги дам на теб

Добави коментар

Водещи новини