Явор Колев: Педофилията в интернет расте (видео)

  • 12 септември 2017 08:42

  • 3349
  • 2
Явор Колев: Педофилията в интернет расте (видео)
© Булфото (архив)

За съжаление, педофилията в интернет расте, каза Явор Колев, началник на отдел Трансгранична престъпност в Главна дирекция борба с организираната престъпност (ГДБОП) по БНТ.

"За тази година проведени 80 операции срещу такива хора", каза още събеседникът на медията. "Хората, които имат престъпни намерения към децата, много лесно манипулират жертвите си", посочи още той. "Педофилите се свързват с децата през социалните мрежи под фалшиви самоличности, а после установяват връзка през Skype, през който малолетните правят и изпращат снимки и кадри с откровено съдържание. Снимките и видеата се използват от педофилите за изнудване, като крайната цел е осъществяването на реален полов акт", посочи още Колев.

"Много родители си мислят, че когато детето е в стаята си пред компютъра, то е неуязвимо", коментира още гостът в студиото. "Това не е така. Ние трябва да разговаряме с тях и да знаем какво става с тях и в реалния живот, и в интернет. Там, където има деца, там има и педофили", каза още Колев.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3349 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.09.12 | 22:52

2
ППоредният връзкар на ГЕРБ с тлъста заплата.....ХОЙ О МИЛИТЦИИ Ердоганя като дойде с танковете как юе се осерете не е истина

2017.09.12 | 22:52

1
Западните ценности ги налагат във всички сфери, ма къде е справедливостта на запада - май никога не е съществувала там. Иначе нямаше да е запад.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини