Фандъкова започва с глобите след края на летните ремонти

  • 11 септември 2017 15:37

  • 1653
  • 0
Фандъкова започва с глобите след края на летните ремонти
© Фейсбук/Йорданка Фандъкова

След летните ремонти в София местната власт започва да глобява фирмите за некачествено изпълнение и неспазени срокове. Кметът на столицата Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска не е доволна от работата по бул. „Шипченски проход” и улица „Асен Йорданов”. Тя посочи, че на изпълнителите ще им бъдат наложени максимални санкции. Кметът обеща, че за първия учебен ден движението ще бъде пуснато по основните пътни артерии, които се обновяваха през лятото, предаде Дарик.

След сезона на ремонтите, обичайно идва и време за глобите. Този път недоволството на кмета Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска е насочено към изпълнителите на рехабилитацията по бул. „Шипченски проход” и близката улица „Асен Йорданов”.

„Реконструкцията на бул. „Шипченски проход” заедно с улица „Асен Йорданов” трябваше да приключи вчера. Фирмата се забави чувствително, ще има много сериозни санкции за фирмата. Там връщахме три пъти, за да се направи отново тротоарът, така че причината е в работата на фирмата. Санкции ще има и за качество, и за забавяне“, посочи кметът.

Въпреки забавянето кметът обеща, че за 15 септември движението ще бъде възстановено. Първият учебен ден ще помогне и за пускането на автомобилите по бул. „Княз Александър Дондуков”, но само частично, тъй като от улица „Г.С. Раковски” до бул. „Васил Левски” тепърва ще се блокира.

„Очаквам по план до 15 септември да бъде отворено движението по бул. „Дондуков“ в участъка от ул. „Сердика“ до ул. „Раковски“. След това ще бъде затворено движението от ул. „Раковски“ до бул. „Васил Левски“, каза още Фандъкова.

И ако есента чука на вратата, то на ремонтите в София все още не им се вижда краят. Довършителни дейности ще има по бул. „Прага”, „Монтевидео”, а цялостното обновление на „Тодор Каблешков” ще продължи до Нова година.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1653 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини