Защо все още качеството и цените на детските храни у нас са по-различни от тези в други страни от Ев

  • 08 септември 2017 09:57

  • 975
  • 3
Защо все още качеството и цените на детските храни у нас са по-различни от тези в други страни от Ев
© Булфото (архив)

Министърът на земеделието и храните Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в коментира различията, които са констатирани относно качеството и цената на детските храни, предлагани на българския и европейския пазар.

„България подкрепя становището, че съществува явлението двойно качество. Проучването бе извършено на два етапа“, заяви Порожанов. Той информира, че всичките данни са предоставени на еврокомисарят, отговарящ за проблема. „Лично Жан-Клод Юнкер е заел позиция, че е нужна единна наредба за качеството на храните на всички пазари в Европа. Темата продължава. Тя не е затворена“, каза още министърът.

Относно различията в цените, Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в заяви, че всичко зависи от самите пазари и изрази надежда те да бъдат коригирани.

Министърът коментира открия в България яйчен меланж с фипронил в България. Той напомни, че никога никой не е казвал, че страната ни не е застрашена от фипронил.

Последвайте канала на

Десислава Станева
975 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.09.08 | 15:16

3
ТОЗИ Е ЛЪЖЛИВ БОКЛУК

2017.09.08 | 15:16

2
Защото ВЕЧЕ единствените ни права са да купуваме западните отровни боклуци и да мрем, докато опразним територията на красива България. Те ти ЕС!
Агенция по храните

2017.09.08 | 11:50

1
Защото не плащате достатъчно на инспекторите си от Агенцията по храните. Затова има корупция. Затова няма контрол. Когато трябва да контролираш някой с кола за 100 000, а ти нямаш 20 лева в джоба си за какъв контрол изобщо говорим. СИТИЯ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА!!!

Добави коментар

Водещи новини