Вижте порасналия син на Диляна Попова (снимки)

  • 04 септември 2017 17:16

  • 6619
  • 1
Вижте порасналия син на Диляна Попова (снимки)
© Instagram

Диляна ПоповаДиляна Попова Диляна Попова е един от най-усешните български модели. Родена е на 24 септември 1981 година в град – една от най-желаните жени у нас, разкри коя е първата и последната ѝ любов. Преди да правите прибързани заключения разкриваме, че не е някой мъж или пък синът ѝ, ами модата.

"Обичам модата от дете. Винаги съм знаела, че ще е част от живота ми. Мисля, че тя е първата и ще остане последната ми любов", разкри известната дама за списание Булка, чиято есенна корица краси.

Впечатление правят обаче не само фотосите за изданието, на които Диляна позира с булчински рокли, но и снимките, които споделя в профила си в Instagram. На най-новите кадри в социалната мрежа актрисата и модел е на почивка, навярно някъде по родното Черноморие, а компания ѝ прави тригодишният ѝ син Борил.

Кадрите на лъчезарното момченце предизвикаха голям интерес, защото Диляна рядко показва личицето на детето си в интернет пространството. Припомняме ви, че Борил е плод на любовта между Диляна ПоповаДиляна Попова Диляна Попова е един от най-усешните български модели. Родена е на 24 септември 1981 година в град и Асен Блатечки.

Виж повече тук:

Последвайте канала на

woman.bg
6619 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
шабла

2017.09.05 | 10:21

1
И тоя български елит ,който се крият цяло лято по караваните на морето некъпани ,пияни,надрусани,беразборен секс и оргии чакат пари по сметките от америка за българия и ,като дойде септември почват да ни облъчват по телевизията и медйте с просташките деградирали американск

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини