Харесайте facebook страницата ни

Специалната серия модели Moto G5S и Moto G5S Plus са вече в България

Motorola Bulgaria обяви началото на продажбите на два нови смартфона от серията Moto G, с което за пореден път демонстрира, че държи винаги да предлага най-доброто на клиентите си.

Специалните модели Moto G5S и Moto G5S Plus следват утвърдената линия на серията Moto G - технологията и характеристиките на премиум смартфоните да бъдат достъпни за по-широк кръг потребители.

Moto G5S: Повече метал. По-голяма батерия. Създаден, за да ви даде повече.

Moto G5S e “умен”, бърз и стриктно следва концепцията, че потребителите винаги трябва да получават повече. Като започнем от дизайна - изцяло метален, направен от алуминий от висок клас; минем през мощната 3000 mAh батерия, която осигурява енергия за целия ден; и стигнем до TurboPower™ зареждането, благодарение на което получавате до 5 часа живот на батерията след само 15 минути зареждане - всичко това е Moto G5S.*

Има и още. Специалният модел Moto G5S има 16 МР камера с висока резолюция и автофокус с детекция на фазата (PDAF). Технологията за бързо фокусиране гарантира, че няма да пропуснете нито един важен момент. Благодарение на предната 5 МР широкоъгълна камера с LED светкавица заснемането на красиви групови селфита по всяко време на денонощието вече е лесно и безпроблемно.

Не е нужно да похарчите огромна сума пари, за да получите първокачествен дисплей. Moto G5S ви дава впечатляващ 1080p на 5.2” Full HD дисплей. Към това се прибавят 1.4GHz 8-ядрен процесор** и 4G скорост, за да отваряте бързо любимите си приложения, да гледате видео без накъсване и да сърфирате в интернет на висока скорост.*** Мултифункционалният четец за пръстови отпечатъци също предоставя повече възможности - отключвате телефона си, навигирате лесно с плъзване или докосване благодарение на навигацията с един бутон, правите мобилни плащания.**** Moto G5S идва и с най-новите функции Moto Experience. Нощен дисплей и Бърз отговор са само част от тях. Повече можете да научите в Moto приложението.

Moto G5S Plus: Дайте свобода на вашата креативност.
Moto G5S Plus е за онези, които искат най-доброто, което Moto G може да им предложи, плюс топ характеристики, запазени за премиум смартфоните, като двойна камера например. Moto G5S Plus има 13 МР двойна основна камера с усъвършенстван софтуер, с който правенето на страхотни снимки е по-лесно от всякога. Избирателният фокус ви дава възможност лесно да правите професионално изглеждащи портрети. Освен това можете да акцентирате върху лицето, като оставите разфокусиран задния фон и околните обекти. Или пък да се забавлявате с режима за селективно черно и бяло, да промените фона и така да придадете на снимката изцяло ново излъчване.**** Ако сте отегчени от еднообразните селфита, 8 МР широкоъгълна предна камера на Moto G5S Plus има LED светкавица и нов панорамен режим, така че да уловите повече от пейзажа зад вас.

Изработката и дизайнът на Moto G5S Plus се отличават с качество и прецизност, характерни за високия клас устройства. Направен е изцяло от метал и има 5.5” Full HD дисплей, изключително подходящ за видео забавление в движение. Moto G5S Plus предлага светкавично бърз 2.0 GHz 8-ядрен Qualcomm® Snapdragon™ процесор, мощни графични възможности, 4 GB RAM и 4G скорост, за да работят любимите ви приложения без забавяне.***

Можете да го използвате цял ден, без да се налага да презареждате, благодарение на 3000 mAh батерия. TurboPower™ зарядното устройство ви дава енергия за до 6 часа след само 15 минути зареждане.* Moto G5S Plus е с мултифункционален четец за пръстови отпечатъци, с който можете да правите всичко - от отключване на телефона до мобилни плащания.**** Освен това идва с двете най-нови Moto Experience функции - Нощен дисплей и Бърз отговор.

С новите специални модели Moto G5S и Moto G5S Plus Motorola отново прави характеристиките на премиум смартфоните достъпни за всички.

Moto G5S вече е на българския пазар на цени от 499 лева с ДДС в мрежата на Теленор, а от следващата седмица и в мрежата на Технополис. Предлага се и в двата цвята – златно и сиво.

Moto G5s Plus ще бъде на българския пазар от 8-ми септември на промоционална цена от 649 лева в мрежата на “Зора”. Предлага се и в двата цвята – златно и сиво.

* Зарядът на батерията трябва да е значително изчерпан. Скоростта на зареждане се забавя при продължителна употреба. Всички твърдения относно капацитета на батерията са приблизителни и се базират на профила на стандартния потребител (който включва както режим на работа, така и режим на готовност) при оптимални условия на мрежата. Действителната издръжливост на батерията ще варира и зависи от много фактори, включително силата на сигнала, конфигурацията на мрежата, възрастта на батерията, работната температура, избраните функции, настройките на устройството, проведените разговори, използваните данни и употребата на други приложения.
** Скоростта на работа на отделните ядра варира и може да не достигне максималната посочена скорост.
*** Някои функции, възможности и продуктови спецификации може да са зависими от мрежовата връзка и да подлежат на допълнителни условия, разпоредби и такси. Всичко подлежи на промяна без предупреждение.
**** Изисква се поддръжка на NFC и съответно приложение. Изисква се оторизация с пръстов отпечатък при покупка.
***** Режимът за селективно черно и бяло и режимът за промяна на фона са в beta версия.

За Motorola
Motorola Mobility LLC беше придобита от Lenovo Group Holdings през 2015 г. Всички продукти с марката Moto са проектирани и произведени от Motorola Mobility LLC, която е дъщерно дружество на Lenovo.

За Lenovo

Lenovo е $43-милиардна глобална компания, поставена в световната класация на Fortune 500. Lenovo e лидер в предоставянето на иновативни потребителски и бизнес технологии. Нашето портфолио от висококачествени, сигурни продукти и услуги обхваща компютри (включително легендарните ThinkPad и YOGA марки), работни станции, сървъри, сториджи, смарт телевизори и семейство от мобилни продукти като смартфони (включително марката Moto), таблети и приложения. Присъединете се към нас в LinkedIn, следете ни във Facebook и Twitter (Lenovo Bulgaria) или ни посетете на www.lenovo.com/bg

Коментари
Коментари (0)
Коментирай
 
Добави Коментар