Сандра Бълок дари $1 млн за пострадалите от урагана Харви

  • 31 август 2017 15:00

  • 3653
  • 0
Сандра Бълок дари $1 млн за пострадалите от урагана Харви
© Getty Images

Американската актриса Сандра Бълок дари един милион долара за подпомагане на пострадалите от урагана Харви в Хюстън, Тексас, пише "Монитор".

„Благодарна съм, че мога да помогна. Ние трябва да се грижим едни за други“, категорична бе в изявлението си носителката на „Оскар“, която е прочута с благотворителната си дейност. Към доброто й дело се присъединиха и куп други звезди.

Американският актьор Леонардо ди КаприоЛеонардо ди Каприо Леонардо Вилхелм ди Каприо (на английски: Leonardo Wilhelm DiCaprio) е американски актьор, носител на една също дари 1 млн. долара в помощ за пострадалите от урагана. Ди Каприо е предоставил средствата чрез създадения от него благотворителен фонд „United Way".

Кланът Кардашиян дари общо 500 хиляди долара.

Суперзвездата Бионсе също оповести, че работи над проект за подпомагане на родния й град Хюстън. "Тексас, ти си в молитвите ми", написа певицата в Instagram.

В благотворителната кауза се включиха още комикът Кевин Харт с $50 хиляди, Дуейн Джонсън-Скалата и Дженифър Лопес с по 25 хиляди долара.

Британската група Coldplay пък посвети песен на града. Тя носи заглавието Houston#1 и бе изпълнена за първи път в Маями по време на шоуто на бандата в понеделник. Музикантите от Coldplay трябваше да излязат и на сцената в Хюстън миналата седмица, но концертът им беше отменен, заради надвисналата опасност от урагана.

Последвайте канала на

Novini.bg
3653 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини