Киро Киров си спомни за ужаса, който е изживял в продължение на 17 дни

  • 31 август 2017 07:48

  • 2018
  • 1
Киро Киров си спомни за ужаса, който е изживял в продължение на 17 дни
©

Бизнесменът Киро Киров, който беше един от отвлечените за откуп от групата на „Наглите“ коментира в сутрешния блок на Нова телевизия случаят с отвлечения 25-годишен син на софийски бизнесмен.

Той заяви, че ако наистина Адриан Златков е отвлечен, ще бъде изключително тежко, както за него, така и за семейството му.

Киров посъветва близките да се доверят изцяло на полицията, защото там, по думите ми, има експерти. Отвлеченият за откуп бизнесмен разказа, че два дни след като е бил в плен, са поиска ни пари от семейството му.

Кирчо Киров смята, че ако отвлеченият не е силен характер, може да получи сериозни психически проблеми.

Бизнесменът си спомни за ужаса, който е изживял самият той в едно изключително малко помещение в продължение на 17 дни.

Киров и до днес смята, че мозъкът на схемата за милиони не е задържан и до момента. „Едно отвличане може да стане, но толкова много отвличания без добра организация не може да стане“, коментира още той групата на „Наглите“.

Днес Кирчо Киров е готов да помогне на семейството на 25-годишния Адриан, но отново посъветва близките му да се доверят изцяло на полицията и психолозите, които ще бъдат с тях.

Припомняме ви, че вчера стана ясно, че синът на собственика на една от големите автокъщи в София най – вероятни е отвлечен. Колата на младежа е намерена изоставена от баща му на път в село Герман, където семейството му има къща. Именно той е подал сигнал в полицията.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2018 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.08.31 | 18:15

1
В коя нормална държава фирмите печелят толкова много и за 1-2 години трупат милиони.

Добави коментар

Водещи новини