10 храни, които ще ви направят да изглеждате по-млади

  • 26 август 2017 12:27

  • 4194
  • 1
10 храни, които ще ви направят да изглеждате по-млади
© Pixabay

Всички искаме да изглеждаме по-млади и да намалим риска от появата на фини линии и бръчки, без да се налага да харчим състояние, пише Profit.bg.

Козметичните продукти, които се произвеждат със суперхрани, имат чудесно антиейдж действие, но хапване на реалните храни може да се окаже не по-малко ефективно.

Вижте някои от тях.

Чай

Чаят, особено зеленият, предлага антиоксиданти, които могат да помогнат за предпазването на кожата от стареене, причинено от ултравиолетовите лъчи.

Вода

Ако сте дехидратирани, кожата ще ви го покаже. Пийте вода през целия ден. Повечето възрастни се нуждаят от повече от обичайно препоръчваните осем чаши, а когато се чувствате жадни, вероятно вече сте дехидратирани.

Домати

"Този ярък червен плод съдържа антиоксидантния ликопен, който може да помогне за предпазването на кожата от увреждане (включително бръчки), причинено от ултравиолетова светлина. Освен пресни домати, хапвайте и доматени сосове и пасти.

Още по темата четете ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
4194 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Евала!

2017.08.26 | 13:53

1
"10" "храни" имате в предвид... От кога водата и чая са храни и от кога 3 се равнява на 10?? А да, откакто ви мързи да си пишете статиите - с ендо линкче и айде.. Даже и да ги проверяватв за правописни грешки ви мързи май май. Като нямате какво да пишете, поне не се излагайте по този начин...

Добави коментар

Водещи новини