Време е за класически секс с традиционни пози

  • 26 август 2017 06:34

  • 9347
  • 2
Време е за класически секс с традиционни пози
© Pixabay

Луната е в знак Везни носи добро и радостно настроение. Прави хората по-контактни.

От 08:40 до 11:54ч Луната ще се движи по празен курс. Не се препоръчва нищо важно да се предприема.

В 11:54ч Луната ще премине в мистичния знак Скорпион. Уязвима ще бъде половата система. половите органи не трябва да се претоварват. Не се препоръчва употреба на алкохол. Организмът е податлив на депресии. Да се избягват филми на ужасите.

6 лунен ден, който започва от 11:32ч и продължава до 12:32ч на следващия ден.

Първият от двата “благословени дни”. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Това е ден за спокойствие и смирение, не подхожда за напористи и активни действия. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. Сега не е време за недоволство. Не роптайте срещу живота, обстоятелствата, близките. Прекрасен ден за завързване на запознанства. Получава се удоволствие от общуването.

Късметът ще съпътства вашите начинания. Днес е уязвимо гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене. Символ на деня е птица (жерав). Нашите пернати приятели в 6-я лунен ден са връзката между човека и космоса, и ирационалните явления. Не напъвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Възприемайте труда като неотменна част от битието. Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли. Заболелите в този ден бързо ще оздравеят.

Секс - Това е време за класическия секс с традиционни пози. В този лунен ден сексуални отношения трябва да бъдат спокойни, нежни и изпълнени с трепет. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Нека бъде по-малко секс, повече нежни думи, ласки, целувки, прегръдки и нежности. Добре да се знае, че шести лунен ден е добър за секс на по- възрастните хора с влошено здравословно състояние.

Подстрижка – Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Сънища – За сънищата от шесто лунно денонощие (вижте часовете) е добре да не разказвате на никого – те трябва да останат в тайна.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9347 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.08.27 | 10:14

2
добре че сте вие да ми напомните че трябва да правя секс и то класически
ИВАН

2017.08.27 | 10:14

1
ПИСНА НИ ОТ ВСЕЗНАЙКОВЦИ!

Добави коментар

Водещи новини