Мейуедър и Макгрегър на живо и в интернет с Pay-per-view

  • 25 август 2017 11:03

  • 5009
  • 0
Мейуедър и Макгрегър на живо и в интернет с Pay-per-view
©

Мтел дава възможност на всички фенове да гледат битката на годината онлайн от всяко устройство на ppv.mtel.bg.

Българските фенове ще могат да наблюдават на живо боксовия двубой между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър и посредством услугата Pay-per-view („плащаш, за да гледаш”) на страницата ppv.mtel.bg. Сблъсъкът между най-успешният професионален боксьор и най-известния състезател по MMA в света е първото събитие, което се излъчва у нас чрез тази функционалност.

Битката на годината ще бъде излъчена в реално време и по Mtel Sport 2, а с помощта на Pay-per-view възможността мачът ще бъде достъпен за всички потребители, независимо кой телевизионен доставчик ползват. Едно от най-големите спортни събития на 2017 г. ще може да се наблюдава в реално време срещу 5,99 лева, като сумата ще осигури възможност и за гледане на двубоя на запис до 24 часа след неговия край. Най-голямата битка в историята на бойните спортове ще започне в ранните часове на 27 август, като началото на гала вечерта е в 4:00 часа. Всеки, който се абонира за Pay-per- View услугата, ще може да гледа битката на годината на мобилно или настолно устройство, като единственото изискване е налична интернет връзка.

Мачът противопоставя едно от най-големите имена в историята на професионалния бокс – Флойд Мейуедър, срещу най-известния спортист в бойните спортове в момента – Конър Макгрегър, състезаващ се в най-популярния шампионат за смесени бойни спортове – Ultimate Fighting Championship (UFC).

Любопитното е, че двамата ще се бият по правилата на бокса, въпреки че Макгрегър няма нито един изигран двубой на професионално ниво в този спорт. Арена на битка ще бъде T-Mobile Arena в Лас Вегас, а преди двамата да се качат на ринга зрителите на Mtel Sport 2 ще имат възможност да гледат в директно предаване всички двубои, предшестващи кулминационния сблъсък.

Според предварителни прогнози очакваният брой PPV в световен мащаб, ще достигне внушителната цифра от 4,9 милиона, което ще бъде своеобразен рекорд. В момента върховото постижение се държи от мача на Мейуедър срещу Пакяо от 2015 г. – 4,6 милиона. Цената на PPV в САЩ за предстоящата среща е 99 долара.

Последвайте канала на

Novini.bg
5009 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини