Galaxy Note 8 - телефонът-феникс на Samsung

  • 24 август 2017 13:19

  • 3329
  • 0
Galaxy Note 8 - телефонът-феникс на Samsung
©

Това беше най-пагубното изтегляне на продукт в историята на индустрията с мобилни телефони. Сега - една година след фиаското с експлодиращите Galaxy Note 7, Samsung представи нова версия на гигантския си смартфон, съобщава ВВС, цитирана от Profit.bg.

Това вероятно беше напрегнат момент за компанията, която имаше катастрофална година. На първо място, самозапалващите се телефони накърниха имиджа на марката Samsung, а последвалият арест на шефа на компанията по обвинения в корупция нанесе нов удар върху репутацията й.

Но южнокорейската компания може да си позволи да е спокойна за Note 8. Защото още преди пускането на телефона в продажба рекордните й резултати и нарастващата цена на акциите й показват, че кризата от последната година не е разклатила здравите й основи.

Нещо повече, перспективите пред Note 8 изглеждат розови. Новата версия включва най-големия екран на телефон, наред с нови възможности за вършене на няколко задачи едновременно и задна камера с двоен обектив и оптичен стабилизатор на изображението.

Писецът S Pen, който върви с Note, е смятан за едно от ключовите предимства на Samsung, тъй като позволява да пишете четливо, дори когато екранът е мокър.

Още пи темата четете ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
3329 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини