Най-страшните истории на гинеколога

  • 23 август 2017 10:07

  • 4577
  • 0
Най-страшните истории на гинеколога
©

Има много малко хора, които биха искали да знаят какво наистина се случва при гинеколога. Това страшно пространство е като черна дупка, информационно затъмнение и още много други, пише Men.bg.

Не желаете да знаете нищо за него, отказвате да стиснете ръката на човека, който се опитва да поправи щетите и още много други. И докато се опитвате да избягате от идеята, ние открихме изповедта на гинеколози в Reddit, които ще ви накарат да се замислите в какво поставяте члена си следващия път.

"Работих като асистент в такъв кабинет и трябва да призная, че най-зловещия ни пациент беше млада дама, която не беше минавала през банята поне една седмица. Гащите ѝ бяха в петна, а след като се съблече, ароматът покори изцяло кабинета. Причината за посещението беше трудност при опитите за забременяване. Дамата искаше да замразим яйцеклетки за всеки случай, както и да направим преглед. Гинекологът наистина беше изключително смел човек. А по време на прегледа дори ни обясняваше колко лесно може да се убие човек и тя самата знаела как да направи това."

"Най-страшното ни преживяване беше затворничка, която имаше толкова обриви и пъпки по половите си органи, че беше невъзможно да определим някои анатомични структури от тялото ѝ. Всичко беше покрито и дори не исках да я докосвам!"

Още по трмата четете ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
4577 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини