Димитър Главчев положи венец пред главната мемориална кула на Националното гробище в Сеул

  • 22 август 2017 12:37

  • 1720
  • 4
Димитър Главчев положи венец пред главната мемориална кула на Националното гробище в Сеул
© Булфото (архив)

На тържествена церемония председателят на Народното събрание Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в положи венец пред главната мемориална кула на Националното гробище в Сеул. Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в и водената от него парламентарна делегация се поклониха пред паметта на загиналите корейски граждани в движението за национална независимост, в Корейската и във Виетнамската война, съобщи пресцентърът на НС.

В комплекса са погребани останките на 165 000 души, а имената на 104 000 войници, загинали по време на Корейската война, чиито тела не са били открити, са изписани в главната мемориална кула. "Днес се прекланям пред безкористния героизъм на корейските граждани, дали живота си в движението за национална независимост, в Корейската и във Виетнамската война, погребани на Националното гробище в Сеул. Всеки народ трябва да помни и тачи своите безименни герои и да съхранява спомена за делата на предците си", написа Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в в Почетната книга.

Българска парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание, е на официално посещение в Република Корея от 21 до 23 август 2017 г. Визитата е по покана на председателя на Националното събрание на Република Корея Чхун Се-кюн. В състава на делегацията са председателят на Групата за приятелство България - Република Корея Михаил Христов, заместник-председателят на групата Десислава Атанасова и членовете на групата Николай Александров, Джевдет Чакъров и Кръстина Таскова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1720 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.09.01 | 23:39

4
И тоя седесароид ще положи устни на члена на някой пандизчия като му свърши имунитета. Властта е за там.

2017.09.01 | 23:39

3
БОКОЛАНДСКИ СЛУГИНАЖ

2017.09.01 | 23:38

2
на екскурзийка до Корея не е лошо
ПЕДЕРАТОРА Е ГОЛЯМ БОКЛУК..ЗАЩО БЕ БОКЛУК ???

2017.09.01 | 23:38

1
ОТНОВО ЕКСКУРЗИИ НА ГЪРБА НА НАРОДА ..ВСЕ ПАК СА СВЪРШИЛИ И НЯКАКВА РАБОТА ..ПОЛОЖИЛИ СА ВЕНЕЦ ..А ДЕСИТО Е ИЗТАКОВАЛА НЯКОЛКО КОРЕЙЧЕТА ..МЕЖДУ ДРУГОТО...ПЕДАЛ ..АЗ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА ..

Добави коментар

Водещи новини