Фандъкова увери, че най-опитните специалисти редят паветата на бул. "Дондуков"

  • 21 август 2017 14:12

  • 4397
  • 4
Фандъкова увери, че най-опитните специалисти редят паветата на бул. "Дондуков"
© novini.bg

Кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска заяви, че не е компетентна по отношение на полагане на паважната настилка. Признанието й идва дни, след като граждани алармираха за некачествения ремонт по столичния булевард „Княз Александър Дондуков” и публикуваха снимки в социалните мрежи. Фандъкова настоява първо да бъде завършена рехабилитацията на участъка, а след това ако има дефекти – фирмата изпълнител да ги отстрани за собствена сметка, предаде Дарик.

Цяло лято тече ремонтът по столичния булевард „Дондуков”. От общината обещават той да приключи до края на октомври. Дали ще се увенчае с успех обаче дългоочакваното обновление–все още не е ясно. Кметът Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска посочи, че рехабилитацията се наблюдава от специалисти и призова гражданите, които публикуват снимки с некачествено изпълнение на дадени дейности да изчакат крайния резултат.

"Трябва да видим какво ще се получи. След това има механизми по които да се осъществи контрол, ако има проблеми да се наложат санкции. Мисля, че е ясно за всички и сме доказали, че нямаме никакъв проблем при налагането на санкции на която и да било фирма.", допълни Фандъкова.

Решението за запазване на паважната настилка по булеварда обаче предизвика и въпроси - има ли кой да ги нареди. Самата Фандъкова призна, че не е наясно с технологията.

"Реденето на паветата изисква специални умения и компетентности. Изпълнителите, по наше настояване, привлякоха като консултант един от най-опитните павьори в годините назад, който сам потвърди, че екипът който работи са негови ученици. Аз не бих се изказала по отношение на това как да се редят на паветата.", заяви кметът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4397 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.08.22 | 07:54

4
То такива специалисти правят и асфалта дето не изкарва и две години. Сигурно са с по две висши образования и два чужди езика всичка работа на Рапон-Бей е брак ама в истинският смисъл!
Каро

2017.08.22 | 07:54

3
А сметката за блокираните граждани от перманентните ремонти, кой ще я плати? Или викаш има страхотен градски транспорт самп за 1,60 лв. билетче, за линия.
Олеле Малеле

2017.08.22 | 07:53

2
Е няма такава държава ...
възмутен

2017.08.21 | 22:24

1
Министерството на културата и съвета трябва да престанат с лицемерието и корупцията. Защото разрешават къщи с история и стойност да се събарят. Но паветата където всички автомобили се разбиват и от тях се вдига много шум, ги обявяват за история на София. Само жълтите павета

Добави коментар

Водещи новини