Сливен с магазин JYSK

  • 21 август 2017 13:40

  • 4318
  • 0
Сливен с магазин JYSK
©

 24 август сливенчани ще се радват на специални оферти от датската верига, която търгува със стоки за дома, градинска мебел, матраци и завивки. Магазинът ще отвори врати в четвъртък - 8 часа сутринта, на улица „Братя Миладинови” 25.

В деня на откриването тези от Вас, които познават нашия асортимент и услуги, ще изненадаме с атрактивни оферти, големи намаления и много усмивки. В първите четири дни на откриването сме подготвили и подаръци за първите 100 клиенти, направили покупка на стойност 20 лв. В четвъртък ще подарим 100 завивки, в петък – 100 възглавници, в събота – 100 одеяла, а в неделя – 100 хавлиени кърпи.

 „JYSK България се разраства с изключително темпо. През последните 6 месеца открихме 4 нови обекта, 3 от които са в София и 1 в Перник. Сега е време да се насочим и към останалите големи градове. Благодарение на магазина в Пловдив JYSK е добре позната марка в региона, ето защо искаме да зарадваме и сливенчани. По този начин ще бъдем още по-близо до голяма част от нашите клиенти.”, Ираида Паюк, маркетинг мениджър JYSK България и Румъния.

“С откриването на магазина в Сливен, веригата достига до магазин номер 15 в България. Това е петият магазин, който отваряме през 2017-а. Нашата цел е да сме възможно най-близо до голяма част от клиентите ни, както онлайн, така и в градовете, и всеки ден да им предлагаме атрактивни оферти. Следваме примера на колегите от останалите страни, които имат най-малко 5 магазина в големите градове.“ Мариета Ангелова, регионален управител.

„Нашият екип очаква с нетърпение деня на откриването! Готови сме да посрещнем клиенти с една селекция от качествени артикули, с модерен и изчистен скандинавски дизайн. Посетителите, които вече познават нашия асортимент, ще бъдат приятно изненадани от големи намаления, като започнем от матраците, завивките и възглавниците, чак до мебелите и декорациите за дома. При нас клиентите ще получат качествено обслужване, както и помощ при своя избор” Мариета Ангелова, регионален управител.

За JYSK

JYSK е сред най-големите търговци на мебели и декорации за дома в Европа, с годишен оборот от над 2,5 млрд. евро. Групата притежава повече от 2400 магазина в 47 страни, голяма част от тях са разположени в Европа, с около 21 000 служители.

Основан от Ларс Ларсен, JYSK отваря врати на 2 април 1979 в Орхус, Дания, вторият най-голям град в страната. Пет години по-късно, компанията отваря и първия си магазин в Германия. През април 2016-а JYSK навърши 37 години. Събитието бе отбелязано със специална кампания във всички страни, в които присъства групата.

JYSK стъпва на българския пазар през 2005 година, като отваря врати за първи път в Пловдив. В момента веригата притежава 14 магазина на територията на страната в градовете: Пловдив, Велико Търново, София, Бургас, Плевен, Стара Загора, Асеновград, Варна, Пазарджик и Перник.

JYSK отваря средно по повече от два нови магазина всяка седмица и е сред най-големите търговци на завивки, възглавници и матраци в Европа. Ние продаваме почти 3 милиона матраци и повече от 8 милиона възглавници всяка година. Това не е всичко. Предлагаме и богата гама продукти за останалата част от дома - мебели, модули за съхранение, спално бельо, градински мебели и аксесоари за баня.

Последвайте канала на

Novini.bg
4318 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини