Емил Караниколов: Лицензът на завод "Емко" ще бъде възстановен, след отстраняване на неред

  • 21 август 2017 12:31

  • 2328
  • 1
Емил Караниколов: Лицензът на завод "Емко" ще бъде възстановен, след отстраняване на неред
©

Министърът на икономиката Емил КараниколовЕмил Караниколов Емил Караниколов е министър на икономиката. Роден е на 3 юни 1980 г. През 2001 г. завършва право в обясни на пресконференция, че производството във военния завод "Емко" не е спирано, предаде репортер на Novini.bg.

"След открити нарушения от страна на проверяващите органи е спрян лицензът за търговия за срок от 6 месеца или до отстраняване на нередностите. Основните нарушения са при съхраняване на боеприпасите. Не може боеприпаси да се съхраняват в двор. Ние като държава трябва да осигурим сигурност на работниците и гражданите. В момента, в който бъдат изпълнени препоръките на проверяващите, лицензът ще бъде възстановен", категоричен беше Караниколов.

Министърът обяви още, че рокадата в ръководството на "София тех парк" е лично негово решение, защото иска технологичният център да започне да работи ефективно, а не да се занимава с продажбата на имоти, както досега. Караниколов е убеден е в професионалните качества на новото ръковдство и се надява от сиво и пусто място "София тех парк" да за превърне в оживен център, който привлича клъстери.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2328 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.08.21 | 12:56

1
ВЪРЖЕТЕ ГЕНЕРАЛНИЯ ДИРЕКТОР В СЪЩИЯ ДВОР ЗА ДА СЕ МОТИВИРА ДА ОТСТРАНИ НЕРЕДНОСТИТЕ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини