Един полицай загина, а трима са ранени при престрелки във Флорида

  • 19 август 2017 11:09

  • 5046
  • 2
Един полицай загина, а трима са ранени при престрелки във Флорида
© pixabay.com

Един полицай загина, а трима бяха ранени при престрелки през нощта в два града в американския щат Флорида, където служителите на реда реагирали на подозрения за трафик на наркотици и съобщения за опит за самоубийство, предаде Асошиейтед прес.

Полицията каза, че един неин служител е убит, а друг - тежко ранен в Кисими. Двамата полицаи са проверявали заподозрени за свързана с наркотици дейност в район на града, когато срещу тях била открита стрелба. Арестувани са трима заподозрени за стрелбата.

Двама служители на реда са пострадали в Джаксънвил, след като отишли по сигнал за опит за самоубийство в жилище, където се предполагало, че други трима човека били в опасност.

Полицаите чули изстрели и помислили, че вътре има стрелец, затова приближили къщата. Тогава заподозреният излязъл и открил огън. Той бил убит при последвалата престрелка с полицията. Другите трима души в къщата не са пострадали.

Последвайте канала на

Нора Виткова
5046 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Журналятааааа,

2017.08.19 | 14:01

2
Браво,Журналятаааа,Честно многоооо сте Прости,ама Многоооо!Страшна Кримка съченихте!!!Нов Екшън ли?!?Преписахте ли нещо от някъде?!?С М Е Ш Н И Ц И:::::DDDDDDD

2017.08.19 | 14:01

1
Чудесна новина. Кога КНДР ще ликвидира краварника САЩ, та на земята най-после да настъпи мир.

Добави коментар

Водещи новини