Вижте астросъветът за днес

  • 19 август 2017 06:41

  • 5145
  • 0
Вижте астросъветът за днес
©

Луната е в знак Рак. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, чистене, грижа за дрехите и обувките. Не давайте пари назаем. Вана с морска сол и билкови отвари ще ви помогнат да се освежите и подмладите. Добре е да поспите през деня, вниманието е занижено. Топлота, доброта, задушевност и желание да бъде привлекателна ще преследва жените. Най-благоприятното си влияние Луната дарява сега. В никакъв случай не търсете утеха в храната. Последствията от кулинарните излишества ще се отразят зле на храносмилателната система.

От 18:18ч до 20:56ч Луната ще се движи по празен курс.

В това време да не се предприема нищо важно.

В 20:56ч Луната се премества в знак Лъв. 27-ти лунен ден (от 03:47 до 04:53ч на следващия ден) – Ден на откровение. Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното познание. Вслушвайте се във своя вътрешен глас. Непременно се замислете за трудностите, които ви мъчат. Може да намерите ненадейно изход от сложните ситуации. Постарайте се да не зацикляте върху обикновените битовизми. В повечето от случаите в 27- я лунен ден, поведението на човек съответства на неговият истински характер. Добре е за провеждане на медитации. Хубаво е също, ако се пътува.

Благоприятно е за градински занимания, за грижи за цветята. Още един ден, в който не трябва да се изразходва енергията напразно. Злоупотребата може да изтощи организма. Нежелателно е да се гледате в този ден в огледало, тъй като може да се появи чувство за непълноценност. Добре е в този лунен ден да се връщат дълговете. Не е хубаво да се посещават гробища, тъй като се губи енергия за мъка и печал. Особено уязвима е лимфната система. Стойте по далеч от водоемите и басейните.

Студената вода днес е много опасна.

Препоръчително е на обед да ядете само лека супа. Може да пийнете чаша червено вино, но от останалият алкохол се въздържайте. От приемане на лекарства, ако е възможно се ограничавайте, тъй като употребата на химически вещества може да предизвика непредвидена реакция и да има различни усложнения.

От гледна точка на бизнеса денят е благоприятен само за благотворителност. Всички останали парични операции са обречени на неуспех. Затова посветете този ден само на спонсорство. Смята се, че средствата дадени за благотворителност, създават блага карма и после носят богатства както духовни, така и материални.

Секс - Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие. Подстрижка – Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Подходящо е и за тия, които са решили да променят своя имидж. Сънищата показват, доколко човек е способен да съществува в хармонични отношения с околното пространство и доколко е в състояние да запази равновесието между духовния и материалния свят.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5145 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини